تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

یک نماینده: هم به جهت مسائل امنیتی و هم مسائل اخلاقی باید فضای مجازی ساماندهی شود

موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: بسیاری از کسانی که انتقادات زیادی به طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی دارند، از فضای مجازی یله و رها سود می‌برند.

کد خبر: ۱۰۳۰۳۴
۱۳:۳۰ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

طرح صیانت از فضای مجازی

دیدارنیوز - حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی درباره طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی از متن مردم است و نمایندگان به دنبال آن هستند که منافع آنان را محقق کنند و ما علیه مردم اقدامی انجام نمی‌دهیم.

وی بیان کرد: بر هیچ فردی پوشیده نیست که فضای مجازی در کشور ما یله و رهاست و فضای مجازی آسیب‌های جدی به ارکان خانواده وارد کرده است.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هم به جهت مسائل امنیتی و هم مسائل اخلاقی باید فضای مجازی در کشورمان ساماندهی شود و فضای مجازی با شرایط فعلی به ضرر همه مردم است.

غضنفرآبادی با بیان اینکه در همه جای دنیا فضای مجازی کاملاً کنترل و مراقبت می‌شود، گفت: برای مثال، اگر بنده عکس و یا مطلبی درباره شهید سلیمانی در صفحه اینستاگرام خودم بگذارم، سریعاً حذف می‌شود اما در کشور ما فضای مجازی کنترل نمی‌شود و هر فردی هر مطلبی را در این فضا بارگذاری می‌کند و هیچ گونه کنترلی بر این فضا وجود ندارد.

نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بسیاری از کسانی که انتقادات زیادی به طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی دارند و قیل و قال راه می‌اندازند، نمی‌خواهند فضای مجازی ساماندهی شود و از فضای مجازی یله و رها سود می‌برند.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متأسفانه سال‌هاست که موضوع ساماندهی فضای مجازی معطل مانده است و لازم بود که مجلس شورای اسلامی به این موضوع مهم ورود کند.

وی افزود: همچنین قرار است این طرح در کمیسیون مشترک مجلس به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد و از صاحب نظران و کارشناسان این حوزه هم دعوت به عمل می‌آید. علاوه بر این، مصوبات کمیسیون مشترک موقت است و سه تا پنج سال به صورت آزمایشی اجرا می‌شود.

غضنفرآبادی با بیان اینکه شکی در ضرورت ساماندهی فضای مجازی وجود ندارد و مردم نباید از این بابت نگران باشند، گفت: مجلس به دنبال آن نیست که به اشتغال و کار مردم در فضای مجازی آسیب وارد شود. از سوی دیگر ما به دنبال فیلترینگ و مسدودسازی نیستیم، اما حد و مرزی را در نظر می‌گیریم تا اگر فردی بخواهد از فضای مجازی استفاده ناسالم کند، محدودیت‌هایی برای وی اعمال شود.

منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان