تیتر امروز

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.
یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها
مطبوعات جهان درباره سقوط بالگرد حامل رئیسی و همراهان چه گفتند

یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها

سانحه سقوط منجر به درگذشت حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی و همراهان، علاوه بر انتظار حدود ده ساعته و واکنش‌های داخلی، بازخورد خبری در سطح جهان را هم به دنبال داشت
اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.

یک نماینده: هم به جهت مسائل امنیتی و هم مسائل اخلاقی باید فضای مجازی ساماندهی شود

موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: بسیاری از کسانی که انتقادات زیادی به طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی دارند، از فضای مجازی یله و رها سود می‌برند.

کد خبر: ۱۰۳۰۳۴
۱۳:۳۰ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

طرح صیانت از فضای مجازی

دیدارنیوز - حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی درباره طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی از متن مردم است و نمایندگان به دنبال آن هستند که منافع آنان را محقق کنند و ما علیه مردم اقدامی انجام نمی‌دهیم.

وی بیان کرد: بر هیچ فردی پوشیده نیست که فضای مجازی در کشور ما یله و رهاست و فضای مجازی آسیب‌های جدی به ارکان خانواده وارد کرده است.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هم به جهت مسائل امنیتی و هم مسائل اخلاقی باید فضای مجازی در کشورمان ساماندهی شود و فضای مجازی با شرایط فعلی به ضرر همه مردم است.

غضنفرآبادی با بیان اینکه در همه جای دنیا فضای مجازی کاملاً کنترل و مراقبت می‌شود، گفت: برای مثال، اگر بنده عکس و یا مطلبی درباره شهید سلیمانی در صفحه اینستاگرام خودم بگذارم، سریعاً حذف می‌شود اما در کشور ما فضای مجازی کنترل نمی‌شود و هر فردی هر مطلبی را در این فضا بارگذاری می‌کند و هیچ گونه کنترلی بر این فضا وجود ندارد.

نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بسیاری از کسانی که انتقادات زیادی به طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی دارند و قیل و قال راه می‌اندازند، نمی‌خواهند فضای مجازی ساماندهی شود و از فضای مجازی یله و رها سود می‌برند.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متأسفانه سال‌هاست که موضوع ساماندهی فضای مجازی معطل مانده است و لازم بود که مجلس شورای اسلامی به این موضوع مهم ورود کند.

وی افزود: همچنین قرار است این طرح در کمیسیون مشترک مجلس به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد و از صاحب نظران و کارشناسان این حوزه هم دعوت به عمل می‌آید. علاوه بر این، مصوبات کمیسیون مشترک موقت است و سه تا پنج سال به صورت آزمایشی اجرا می‌شود.

غضنفرآبادی با بیان اینکه شکی در ضرورت ساماندهی فضای مجازی وجود ندارد و مردم نباید از این بابت نگران باشند، گفت: مجلس به دنبال آن نیست که به اشتغال و کار مردم در فضای مجازی آسیب وارد شود. از سوی دیگر ما به دنبال فیلترینگ و مسدودسازی نیستیم، اما حد و مرزی را در نظر می‌گیریم تا اگر فردی بخواهد از فضای مجازی استفاده ناسالم کند، محدودیت‌هایی برای وی اعمال شود.

منبع: انتخاب
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی