تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

تهران در اوج کرونا/ اوضاع سخت بیمارستان‌ها و کادر درمان

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران با تاکید بر اینکه کرونا در تهران در شرایط اوج خود قرار دارد، گفت: واقعا اوضاع سختی داریم و فشار زیادی به کادر درمان وارد می‌شود.

کد خبر: ۱۰۲۷۹۱
۱۰:۳۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰

اوج کرونا در تهران

دیدارنیوز ـ دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه در اوج بار بیماری در تهران قرار داریم، گفت: تعداد موارد نیازمند به بستری بالا است و حدودا دو هفته است که با مشکل کمبود تخت مواجه هستیم. چون هم تعداد بیماران کرونایی به شدت افزایش یافته است و هم مراجعه بیماران غیرکرونایی وجود دارد.

صادق نیت افزود: ما توانسته‌ایم این مشکل را با افزایش تعداد تخت‌های اورژانس و تخت ویژه، ایجاد کمیته ترخیص، سرعت دادن به ارائه خدمات بستری و راه اندازی درمان سرپایی با تزریق داروی رمدسیویر به بیش از ۳۰۰ بیمار در روز را برطرف کنیم و در حال حاضر کسی نبوده که نیازمند درمان باشد و ما در درمانش به مشکل خورده باشیم. البته واقعا اوضاع سختی داریم و فشار زیادی به کادر درمان وارد می‌شود.

وی افزود: به طور میانگین متوسط میزان بستری بیماران در بیمارستان ما بین ۴ تا ۵ روز است.

وی درباره تامین تجهیزات و اکسیژن رسانی به بیماران، اظهار کرد: مشکلاتی بوده است، اما به شکلی که در درمان بیماران اختلال ایجاد کند خیر. تامین اکسیژن بیماران نیازمند هزینه بالایی است و قیمت اکسیژن مایع افزایش یافته است که این موضوع سبب شده تا کارخانه‌جات از ما پول نقد بخواهند و وقتی بیمارستان در نقدینگی مشکل داشته باشد دچار چالش می‌شود و ما هم مشکلاتی در این زمینه داشتیم، اما سبب نشد تا در روند درمان اختلالی ایجاد شود. خوشبختانه کمبود جدی در زمینه داروی درمان کرونا نیز نداشته‌ایم.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه نیمی از تخت‌های بیمارستان به مبتلایان کرونا اختصاص یافته است، تصریح کرد: اعمال جراحی الکتیو محدود شده است و تنها اعمالی انجام می‌شود که تاخیر آن‌ها به صلاح سلامت بیمار نباشد.

وی افزود: در این پیک نسبت به پیک‌های قبلی درمان در منزل و مطب افزایش یافته است و بیمارانی به ما مراجعه می‌کنند که این درمان‌ها برایشان تاثیر نداشته و به این ترتیب نسبت به قبل بیماران بدحال‌تری به بیمارستان مراجعه می‌کنند.

گفتنی است شرایط کرونا در کشور در حدی وخیم است که روز گذشته روسای ۶۵ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی به حسن روحانی نامه نوشتند و خواستار کمک وی به عنوان رئیس ستاد ملی مقابله با کرونا شدند. آن‌ها در نامه خود تاکید کردند که وضعیت جسمی و روحی کادر درمان به شدت تحت فشار است و اشباع شده است و نیاز است برای رفع مشکلات اقداماتی انجام شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها