تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

برادرکشی بر سر جا‌به‌جایی قفس قناری

مرد جوان که در جریان درگیری بر سر جابه‌جایی قفس قناری با برادر بزرگ‌ترش درگیر شده و بعد از قتل وی متواری شده بود، بازداشت شد.

کد خبر: ۱۰۲۷۶۷
۰۹:۴۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰

قتل بر سر جا‌به‌جایی قفس قناری

دیدارنیوز ـ صبح بیست‌وسوم اردیبهشت امسال یکی از ماموران کلانتری امامزاده حسن (ع) به بازپرس کشیک جنایی پایتخت اطلاع داد دو برادر با هم درگیر شدند که یکی از آن‌ها زخمی و بعد از دو روز بستری در بیمارستان فوت شده و قاتل هم فرار کرده است. تحقیقات اولیه نشان می‌داد مقتول و قاتل با هم برادر بوده و در محله فلاح زندگی می‌کردند که برادر کوچک‌تر با ضربه چاقویی که به گردن برادر بزرگ‌تر زده باعث قتل وی شده و خواهرزاده آن‌ها که شاهد ماجرا بوده دایی زخمی‌اش را به بیمارستان رسانده است.

قاتل، فراری بود تا این‌که با گذشت ۷۸ روز از فرار، در خانه خواهرش در تهران شناسایی و بازداشت شد.

متهم به برادرکشی بعد از انتقال به اداره دهم پلیس آگاهی تهران مورد بازجویی قرار گرفت و با اعتراف به قتل گفت: من و برادرم هردو معتاد به شیشه بودیم، اما او مشروب هم مصرف می‌کرد. کار آنچنانی نداشتیم و علاوه‌بر آن با جوجه‌کشی قناری و کبوتر، پولی برای هزینه زندگی‌مان تامین و با هم در یک خانه زندگی می‌کردیم، اما آن روز در خانه بر سر محل نصب قفس قناری جروبحث شد. دعوایمان بالاگرفت و به سمتم حمله کرد. محکم مرا از روی زمین بالا برد و محکم به دیوار کوبید که قفس قناری در آنجا بود.

وی افزود: به بالای قفس خوردم و دستم به بالای آن برخورد کرد که آنجا چاقو بود. آن را برداشتم و ضربه‌ای سمتش انداختم که رهایم کند که چاقو به گردنش خورد و زخمی شد. بعد هردویمان به کناری پرت شدیم. موقع فرار، خواهرزاده‌مان آمد که وحشتزده بود. او را به کناری هل داده و متواری شدم. بعدا فهمیدم فوت کرده است.

متهم به قتل ادامه داد: مخفیانه به مراسم خاکسپاری برادرم رفتم تا کسی مرا نبیند. بعد از رفتن حاضران بالای سر مزارش رفتم و ساعت‌ها گریه کردم که چرا او را کشتم. پشیمان بودم و خواستم حلالم کند. بعد از فرار، به خانه دوستان و افراد معتاد رفتم.

در این چند ماه سرگردان بودم. لحظه‌ای صحنه قتل برادرم و مزار او از مقابل چشمانم دور نمی‌شد. عذاب‌وجدان رهایم نمی‌کرد. بعد از این همه سرگردانی به خانه خواهرم رفتم و پنهان شدم تا به‌زودی تسلیم شوم که دستگیر شدم.

حبیب‌ا... صادقی، بازپرس شعبه چهارم دادسرای جنایی تهران گفت: متهم در بازداشت موقت به‌سر می‌برد و تحقیقات تکمیلی از او در اداره دهم پلیس آگاهی تهران ادامه دارد.

منبع: جام جم
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها