تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

قیمت ارزان تیبا کارشناسان را شگفت زده کرد!

قیمت ارزان خودروی تیبا متعلق به شرکت سایپا در مقایسه با سایر مدل‌های داخلی باعث شگفتی کارشناسان شده است.

کد خبر: ۱۰۲۷۵۸
۰۹:۱۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰

سایپا و قیمت ارزان تیبا

دیدارنیوز ـ قیمت‌های سرسام آور خودرو‌های داخلی به بهانه شوک‌های ارزی به شکل بی سابقه‌ای نسبت به سال ۱۳۹۲ افزایش پیدا کرده است و در این میان خودرو تیبا متعلق به شرکت سایپا با افزایش ۵۳۳ درصدی کمترین افزایش قیمت را تجربه کرده است.

پراید از ۱۷ میلیون تومان در سال ۱۳۹۲ با افزایش ۷۹۴ درصدی قیمت به ۱۳۵ میلیون تومان و تیبا از ۲۱ میلیون تومان؛ با افزایش ۵۳۳ درصدی قیمت به ۱۳۳ میلیون تومان رسیده است که این افزایش کمتر می‌تواند به دلیل ایراد‌های متعدد این خودرو به خصوص در قسمت گیربکس باشد که مردم را در انتخاب بین جانشین‌های نزدیک پراید و تیبا به سمت پراید سوق داده است.

علیرغم اینکه نرخ ارز از سال ۱۳۹۲ تاکنون ۶۰۰ درصد افزایش یافته است و درصد کمی از قطعات خودرو‌های داخلی ایران خودرو و سایپا وارداتی است، اما در اکثر مدل ها؛ میزان افزایش قیمت از میزان افزایش نرخ ارز و شاخص قیمت‌ها بیشتر بوده است.

منبع: تحریریه
برچسب ها: قیمت خودرو
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد