تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
کد خبر: ۱۰۲۶۵

گزارش تصویری: عزاداری برادران اهل سنت در روستای شامیلرزان

۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۶
این روستا در گذشته یک مکان برای زیارت در تمام فصول محسوب میشد و امروز در مناسبتهایی چون تاسوعا، عاشورا و رحلت پیامبر (ص)، شاهد حضور عزادارانی است که از روستاهای منطقه خود را به این مکان می رسانند.
مراسم عزاداری برادران اهل سنت صبح روز عاشورا با نواختن شیپور برای فراخواندن مردم و قرآئت قرآن آغاز می گردد. سپس مراسم شاخسی زنی اجرا می شود. دسته عزاداری از مقابل مسجد به حرکت در می آید و به سوی درختی حرکت می کند و شرکت کنندگان در داسن دسته به دور این درخت تنومند می گردند. ابتدا مردان و سپس زنان این کار را انجام می دهند و پس از طی مسیری که از خانه های حاشیه روستا می گذرد به ورودی روستا می رسند و این بار به دور بقعه سید محمود دینوری گردش می کنند.در پایان گردش به دور بقعه در مقابل درب ورودی اجتماع و زیارت نامه این مکان مقدس خوانده میشود. زنجیر زنی دسته جمعی و روبه قبله و بقعه از نکات جالب توجه این مراسم است.
دعوت میهمانان و پذیرایی ازآنان با نان محلی، عسل و لبنیات از رسوم مردم است. پخت غذای نذری و پخش کردن آن میان اهالی و انداختن سفره پذیرایی در مسجد روستا جزو شئونات این روز است که بسیار به آن تاکید می شود.


 
عکس: مینا نوعی
منبع: مهر
ارسال نظرات