تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

آمار فوتی‌های کرونا در کشور۲۲ درصد افزایش یافت

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در کشور اظهار کرد: در هفته پایانی تیر ماه تعداد ۱۴۲ هزار و ۴۸۶ بیمار سرپایی مثبت در کشور شناسایی شدند که نسبت به هفته ماقبل آن افزایش ۱۷ درصدی را نشان می‌دهد.

کد خبر: ۱۰۲۵۵۵
۱۴:۱۱ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۰

افزایش آمار فوتی‌های کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر لاری با اشاره به رشد آمار بستری و مرگ و میر کرونا در کشور بیان کرد: همچنین در هفته گذشته شاهد افزایش ۱۵.۵ درصدی در تعداد بیماران بستری مثبت و افزایش ۲۲ درصدی در تعداد بیماران فوت شده نسبت به هفته ماقبل بوده ایم.

لاری با اشاره به نرخ بستری و مرگ و میر کرونا در ایران اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت میانگین بروز موارد مثبت بستری در کشور حدود ۲۰.۵ نفر به ازای هر صد هزار نفر جمعیت و میانگین بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری حدود ۱۷.۵ نفر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت گزارش شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به استان‌های رکوددار بستری و مرگ و میر کرونا در کشور بیان کرد: استان‌های مازندران، ایلام، کرمان و گلستان (در هفته گذشته) به ترتیب دارای بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری در کشور بوده‌اند همچنین بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری در کشور در استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد، بوشهر و البرز گزارش شده است.

لاری به کاهش میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اشاره کرد و گفت: متأسفانه در هفته گذشته نیز شاهد تداوم روند کاهشی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور هستیم و میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به ۴۴.۵ درصد رسیده که بسیار نگران کننده است.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به فهرست استان‌هایی که کمترین میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را دارند، بیان کرد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، مازندران، تهران، قم، البرز، گیلان و همدان دارای پایین‌ترین میزان عمل به دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور هستند و میزان رعایت پروتکل‌ها در استان‌های یاد شده بین ۲۹ تا ۴۰ درصد گزارش شده است.

لاری با تاکید بر اینکه ویروس جهش یافته دلتا در کشور در حال گردش بوده و باید بیشترین مراقبت‌ها صورت گیرد، گفت: سویه دلتا کرونا قدرت سرایت بسیار بالایی دارد و با توجه به شیوع گسترده آن در کشور، لزوم پایبندی به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و پرهیز جدی از حضور در تجمعات در شرایط حال حاضر بیماری بسیار حائز اهمیت است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها