تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

درخواست حذف شرکت‌های پیمانکاری از دولت آینده

نماینده مجمع عالی نمایندگان کارگری با اشاره به اینکه حذف شرکت‌های پیمانکاری را از دولت آینده خواستاریم گفت: در این شرکت‌ها کارگران زحمت می‌کشند، ولی واسطه گران یا پیمانکاران استفاده می‌کنند.

کد خبر: ۱۰۲۳۹۴
۱۳:۴۹ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰

درخواست حذف شرکت‌های پیمانکاری

دیدارنیوز ـ محمدرضا تاجیک، نماینده مجمع عالی نمایندگان کارگری درباره شرکت‌های پیمانکاری وظلمی که به کارگران میشود گفت: شرکت‌های پیمانکاری یا واسطه‌ای تأمین نیروی انسانی معمولاً‌به نفع کارگری اقدامی نمی‌کنند.

وی ادامه داد: بسیاری سودجو در شرکت‌های پیمانکاری وارد میدان می‌شوند و پولی به جیب می‌زنند و همیشه سهم کارگر مغفول می‌ماند. فقط حق کارگران ضایع می‌شود. بسیاری از شرکت‌های پیمانکاری با عدم پرداخت بیمه و عیدی و سنوات کارگران به مدل‌های مختلف؛ حق کارگران را پایمال می‌کنند.

تاجیک ادامه داد: شرکت‌های پیمانکاری باید حذف شود و اگر قرار است شرکتی نیروی جذب کند، نیروی کار باید مستقیم با همان شرکت قرارداد همکاری امضا کند. نیرو‌های پیمانکاری از تمام مزایا حذف می‌شوند.

وی افزود: تخلف‌های زیادی در زمینه شرکت‌های پیمانکاری برای کارگران وجود دارد. از عدم بیمه کارگران تا عدم پرداخت عیدی و سنوات و... بنابراین ضرورت دارد که این شرکت‌ها جمع شود. یکی از ظلم‌هایی که به کارگران می‌شود مرتبط با شرکت‌های پیمانکاری است. در این شرکت‌ها کارگران زحمت می‌کشند، ولی واسطه گران یا پیمانکاران استفاده می‌کنند.

تاجیک گفت: موضوع امنیت شغلی و حذف پیمانکاری‌ها و قرارداد‌های موقت را بار‌ها در دولت‌ها و مجالس گذشته پیگیری کردیم، اما متأسفانه مورد توجه قرار نگرفت. حذف پیمانکاری‌ها به خصوص در صنعت نفت که رانت‌های گسترده‌ای در آن وجود دارد بسیار سخت است. اکنون نیز درخواست ما از مجلس و نمایندگانی که به عنوان وکیل مردم به بهارستان رفته‌اند و همچنین دولت آینده پیگیری این موضوع است.

تاجیک بیان کرد: متأسفانه برخی از موارد قانون کار هم اجرا نمی‌شود. بعضی از موارد قانون کار هم ضمانت اجرایی ندارد. تبصره دو ماده ۷ قانون کار نیازمند اصلاح است. در کار موقت برای نهایت مدت کار کارگران ۴ سال در نظر گرفته شده است. یعنی اگر کارگری در کاری که ماهیت موقت دارد حدود ۴ سال فعالیت کند، قراردادش دائمی است. اما درباره کار دائم این موضوع لحاظ نشده است. هستند کارگرانی که در کار‌هایی با ماهیت دائم فعالیت می‌کنند، اما با وجود آنکه به طور مثال ۱۵ سال است که در یک مجموعه هستند، اما قراردادکاری آن‌ها ۶ ماه به ۶ ماه تمدید می‌شود. این موضوع باعث عدم امنیت شغلی برای کارگران است. به همین دلیل نیاز است که این مسئله اصلاح شود.

منبع: تسنیم
برچسب ها: پیمانکاران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی