تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

سرنوشت قهرمانی در دستان پرسپولیس است

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس معتقد است این تیم توانسته عملکرد قابل قبولی داشته باشد.

کد خبر: ۱۰۲۳۶۴
۱۲:۴۰ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰

 پرسپولیس

دیدارنیوز - حسین کلانی پیشکسوت تیم پرسپولیس در خصوص بازی این تیم در برابر تراکتور گفت: چیزی که مشخص است پرسپولیس به قدری به بلوغ رسیده است که می‌تواند در کمترین زمان به هدف مورد نظر خود برسد و سرنوشت یک بازی را تغییر دهد و این موضوع بسیار حائز اهمیت و مهم است. در کمترین زمان ممکن بعد از گلی که پرسپولیس دریافت کرد این تیم به ۳ گل رسید و درحالی که به نظر می‌رسید شاید قهرمانی را از دست بدهد یه یکباره در این بازی به پیروزی رسید.

وی در خصوص عملکرد مهدی عبدی در این بازی گفت: عبدی به خوبی شایستگی های خود را نشان داده است ‌و علی رغم اینکه در دربی پنالتی را از دست داد اما در دو بازی بعد از آن موفق شده است برای پرسپولیس ۴ گل به ثمر برساند او حالا خودش را به عنوان یک مهره تاثیر گذار در بین ستاره های پرسپولیس ثابت کرده است و باید بگویم فوتبال ایران شاهد ظهور یک ستاره جدید خواهد بود.

کلانی در خصوص اینکه آیا پرسپولیس قهرمان لیگ بیستم خواهد شد گفت: امسال شاهد رقابت جذابی بین پرسپولیس و سپاهان بودیم؛ اما سرنوشت قهرمانی در دستان پرسپولیس است. این تیم تمام راه را رفته است و حالا یک قدم تا قهرمانی فاصله دارد. کسب پنجمین قهرمانی متوالی کار هر تیمی نخواهد بود و به نظرم تا سالیان سال شاید تیمی نتواند به این مهم دست پیدا کند بنابراین بازیکنان و کادر فنی باید ارزش کار خود را به خوبی درک کنند.

وی در پایان در مورد حضور مهدی مهدوی کیا در تیم ملی امید اظهار داشت: مهدی مهدوی کیا از سرمایه های این کشور است و جای خوشحالی دارد که با توجه به سابقه و تجربه ای وی، از او در جای استفاده میکنیم که درست است. امیدوارم هستم در ادامه نیز از او حمایت شود تا بتواند به این کشور خدمت کند و در نتیجه موفق شویم بعد از مدت‌ها جواز حضور در المیپک را کسب کنیم.

منبع: ایلنا
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد