تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

بیانیه تند باشگاه پرسپولیس علیه برنامه شب‌های فوتبالی

باشگاه پرسپولیس بعد از کسب پیروزی برابر تراکتور و حفظ صدرنشیتی از برنامه یک طرفانه شب‌های فوتبالی که علیه این باشگاه برنامه ساخته بود انتقاد کرد.

کد خبر: ۱۰۲۳۲۲
۱۰:۲۱ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰

پرسپولیس  شب‌های فوتبالی

دیدارنیوز - باشگاه پرسپولیس با صدور بیانیه‌ای به اتفاقات شب گذشته برنامه تلویزیونی شب‌های فوتبالی واکنش نشان داد:

شب گذشته شیرمردان سرخ بار دیگر گل‌ کاشتند و در دیداری که تا حد زیادی سرنوشت قهرمانی این فصل را مشخص می‌کرد با وجود عقب افتادن از حریف خود، با غیرت و روحیه بالای خود به بازی برگشتند و سه امتیاز مهم در مسیر پنجمین قهرمانی متوالی کسب کردند.

کادر فنی، بازیکنان، مدیریت و سایر ارکان باشگاه و تیم در این چند روز پایانی یک دل و یک هدف در کنار هم تلاش می‌کنند و اکنون مدیریت باشگاه نیز با وجود تمام تنگناها و مشکلات مالی پابه‌پای تیم حرکت می‌کند و همانا این رمز موفقیت پرسپولیس برای رسیدن به قله فوتبال ایران بوده است.

البته در زمان شادی و خوشحالی همیشه هستند جریان‌ها و افرادی که با رفتار غیرحرفه‌ای و رنگی، ماهیت خود را بیشتر نمایان می‌کنند و سعی در تلخ کردن این شادی‌ها برای هواداران دارند.

در شبی که پرسپولیس با اقتدار در مسیر قهرمانی مجدد قدم برداشت و کام حسودان و دشمنانش را تلخ کرد، مجری برنامه شب‌های فوتبالی در خلال مصاحبه با مدیرعامل باشگاه استقلال و در حالی که مشخص بود از برد پرسپولیس ناراحت است، بارها سعی کرد با سوالات هدفمند و حاشیه‌ای داستان موفقیت‌های متوالی پرسپولیس را لوث کند.

باید از مجریان و سایر دست‌اندرکاران این برنامه تلویزیونی پرسید که به عنوان فعالان رسانه‌ای و افرادی که می‌توانند به واسطه کار در رسانه ملی روی افکار جامعه تأثیر بگذارند، چه آورده مثبتی برای این فوتبال و لیگ ما داشته‌اند جز اینکه هر هفته با برنامه‌ای بدون محتوای مثبت و تاثیرگذار، بر آتش کینه عده‌ای که با پرسپولیس دشمنی دارند دامن بزنند و فقط دنباله‌روی برخی جریان‌های هواداری بچگانه باشند؟

مجری شب‌های فوتبالی فقط و فقط به همین سوال جواب دهد که کدام عضو متمول در باشگاه پرسپولیس بوده و به تیم کمک کرده، در حالی که اظهر من‌الشمس است که در تیم رقیب چندین و چند فرد متمول در این چند سال به هیئت مدیره آمدند و مبالغ میلیاردی هزینه کردند؟! این فضاسازی‌ها، سوالات هدف‌دار و تحریف واقعیات با چه هدفی دنبال می‌شود؟

حال مشخص می‌شود که موضع‌گیری قبلی سرمربی و همچنین باشگاه پرسپولیس در قبال این برنامه کاملا درست بوده و متاسفانه روال کار مجریان و تهیه‌کنندگان آن نیز هیچ رنگ و بویی از تغییر را نشان نمی‌دهد اما باشگاه پرسپولیس همچنان امیدوار به تغییر رویه از سوی سازندگان این برنامه است.

هرچند باشگاه پرسپولیس کماکان و مثل گذشته تأکید دارد که با همه رسانه‌ها اعم از تصویری و نوشتاری همکاری دوجانبه‌ای داشته باشد و در این راه ارتباط خود را با اهالی رسانه حفظ کند.

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد