تیتر امروز

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

جولان کرونا در پایتخت/ آمار بستری‌ها از ۹ هزار نفر گذشت

رئیس ستاد مقابله با کرونا در استان تهران گفت: همه شاخص‌های مربوط به وضعیت کرونایی استان تهران رو به افزایش است.

کد خبر: ۱۰۲۲۷۱
۱۷:۵۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰

جولان کرونا در پایتخت

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: چند روز گذشته پیش‌بینی کرده بودم که در روز‌های آینده تعداد بستری‌ها در استان تهران از ۹ هزار نفر عبور خواهد کرد که متأسفانه امروز تعداد بستری‌ها در تهران بیشتر از ۹ هزار نفر است که از این تعداد ۲۵۰۰ نفر در بخش مراقبت‌ای ویژه بستری هستند.

وی افزود: روز گذشته ۱۹ هزار مراجعه سرپایی داشتیم و ۱۳۵۰ بیمار نیز ظرف ۲۴ ساعت گذشته ترخیص شده‌اند، اما ورودی‌های به بیمارستان‌ها همچنان عدد قابل توجهی است؛ به شکلی که ۱۶۰۰ ورودی جدید در ۲۴ ساعت گذشته داشته‌ایم که از این تعداد ۲۵۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

زالی ادامه داد: شاخص‌ها همچنان در استان تهران رو به افزایش است؛ لذا باید تدارک تخت‌های جدید در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: بر این اساس تیم‌های پایش و بررسی به بیمارستان‌ها مراجعه خواهند کرد و هر کجا که امکان افزایش تعداد تخت‌ها برای بیماران کرونایی وجود داشته باشد اقدامات لازم انجام خواهد شد.

زالی گفت: همچنین باید تعداد تخت‌های بستری‌های موقت افزایش پیدا کند تا بیمارانی که نیازمند خدمات موقت بستری هستند بتوانند از این خدمات استفاده کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد