تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

رابرت مالی: سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران به منافع آمریکا آسیب زد

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران ضمن اذعان به شکست سیاست فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ علیه ایران، گفت که آمریکا از ابتدای مذاکرات احیای توافقی هسته‌ای به وضوح گفته است اگر ایران به پایبندی به تعهداتش بازگردد، آن هم به توافق هسته‌ای باز می‌گردد و تحریم‌های دوران ترامپ را لغو می‌کند.

کد خبر: ۱۰۲۱۵۱
۱۱:۲۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰

رابرت مالی:

دیدارنیوز - به نقل از شبکه ام. اس. ان. بی. سی، رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در گفت‌وگو با این شبکه در پاسخ به این که آیا این آمریکا نیست که باید اول به پایبندی به توافق هسته‌ای بازگردد چون در ابتدا این آمریکا بوده است که از آن خارج شده، گفت: ببینید ما در وضعیتی از سوی دولت قبلی قرار گرفته بودیم که رئیس‌جمهور بایدن تصمیم گرفت باید به آن پایان دهیم، یعنی کارزار فشار حداکثری ترامپ علیه ایران که به طرز بدی شکست خورد و به منافع آمریکا هم آسیب زد. ما شاهد سرعت یافتن برنامه هسته‌ای ایران و تشدید فعالیت های ثبات زدای منطقه‌ای آنها بوده ایم که تمامشان بعد از کارزار فشار حداکثری ترامپ اتفاق افتادند. 

این دیپلمات آمریکایی ادامه داد: بنابراین رئیس‌جمهور بایدن به ما دستور داد برویم و با آنها دیدار کنیم یا طبق آنچه خودشان خواستند غیرمستقیم باشد. ما به وضوح گفتیم که اگر آنها آماده عمل به تعهدات خودشان باشند ما نیز آماده بازگشت به توافق هستیم. به بیان دیگر، اگر به تعهدات تحت توافق هسته‌ای بازگردند، تحریم ها را لغو کنیم. این توافق همیشه روی میز بوده است. توافق نبوده اما ایده هایی بوده اند که آمریکا مطرح کرده است. 

او همچنین مدعی شد که آمریکا از ماه مارس پیشنهاد لغو تمام تحریم‌های اعمال شده در دوران ترامپ را که تخطی از توافق هسته‌ای بوده اند، در ازای بازگشت ایران به تعهدات هسته ای اش مطرح کرده است. 

منبع: ایسنا
برچسب ها: رابرت مالی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد