تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

انجام جراحی زیبایی جان یک دختر را گرفت / عکس

ژیاوران دختر ۳۳ ساله و ستاره شبکه‌های اجتماعی است که بیش از ۱۳۰ هزار دنبال کننده در شبکه اجتماعی چین «سینا ویبو» دارد.

کد خبر: ۱۰۲۱۱۱
۰۹:۲۶ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰

مرگ دختر جوان با انجام جراحی زیبایی

دیدارنیوز ـ جراحی زیبایی در بین خیلی از افراد رایج است. بسیاری از حرکات جراحی زیبایی خطرناک است. برای مثال این دختر در اثر انجام ۳ جراحی زیبایی در یک روز جانش را از دست داد.

ژیاوران دختر ۳۳ ساله و ستاره شبکه‌های اجتماعی است که بیش از ۱۳۰ هزار دنبال کننده در شبکه اجتماعی چین «سینا ویبو» دارد. گزارش شده است که یک کلینیک زیبایی که در آن دختر اینفلوئنسر تحت دو عمل لیپوساکشن و عمل بزرگ کردن سینه در استان ژجیانگ قرار گرفت، مسئولیت مرگ او را پذیرفته است.

۳ عمل جراحی زیبایی کشنده برای دختر جوان

رسانه‌های محلی گزارش دادند که این کلینیک در حین عمل جراحی اشتباهاتی انجام داده است و درمان پس از آن به تأخیر افتاده است که منجر به مرگ ژیاوران شد و در نتیجه مسئولان مربوطه کلینیک را بستند. ژیاوران در ماه می‌گذشته از یک کلینیک زیبایی بازدید کرد و دکتر این مرکز به او توصیه کرد برای زیبایی بیشتر و ایجاد تغییر در بدن خود، سه عمل جراحی، لیپوساکشن بازو، لیپوساکشن کمر و شکم و جراحی حجم دهی سینه داشته باشد.

دختر جوان که دنبال کننده‌های زیادی داشت و در تلاش برای معروف‌تر شدن بود، با انجام هر سه عمل جراحی در یک روز به پیشنهاد پزشک موافقت کرد و بیش از پنج ساعت را روی تخت عمل گذراند.

مرگ دختر جوان در اثر ۳ عمل جراحی زیبایی

دو روز بعد، ژیاوران درد و تنگی نفس را تجربه کرد و به بیمارستان منتقل شد و در همان روز دچار نارسایی چند عضو و به مراقبت‌های ویژه منتقل شد و دو ماه در شرایط بحرانی ماند تا سرانجام بر اثر بیماری چند عضو بدن خود جان باخت. در همین حال، طبق گزارش روزنامه انگلیسی سان، خانواده مقتول ۹۲۰ هزار یوان چین (۱۲۵۰۰۰ دلار) غرامت از کلینیک می‌خواهند. شکایت خانواده این دختر جوان از کلینیک زیبایی همچنان ادامه دارد و امیدوارند که بتوانند مبلغ غرامت را دریافت کنند.

منبع: سلام نو
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات