تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

وزیر منابع آبی عراق: حل مشکل آبی عراق در گرو به رسمیت شناختن قرارداد الجزایر است

وزیر منابع آبی عراق با اذعان به اینکه طرف عراقی هنوز توافق امضا شده بین دو کشور در سال ۱۹۷۵ معروف به «معاهده الجزایر» را به رسمیت نمی‌شناسد گفت که بغداد از این موضوع بیشتر خسارت می‌بیند بنابراین چاره‌ای جز اجرای مفاد آن ندارد.

کد خبر: ۱۰۲۱۰۱
۰۹:۰۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰

قرارداد الجزایر راه حل مشکل آبی عراق

دیدارنیوز ـ مهدی الحمدانی در برنامه‌ای تلویزیونی گفت که حل مشکل کمبود آب در عراق نیازمند مصوبه‌ای در دولت یا پارلمان عراق است که توافق ۱۹۷۵ بین دو کشور را به رسمیت بشناسد.

وی تصریح کرد: مناطق جنوب عراق و هم مرز ایران یا نزدیک به استان خوزستان ایران با افزایش گرمای هوا و نیز تغییر مجرا‌های برخی رود‌ها روبه رو هستند که این مسائل، تغییراتی در طبیعت منطقه ایجاد کرده و بر کشاورزی هر دو کشور تاثیر گذاشته است.

مقام عراقی ادامه داد: عراق ۴ روز است که از جریان آب رود سیروان در ایران به سوی دربندیخان و سپس رود دیالی برخوردار شده است، اما فعلا از میزان آن، آماری منتشر نشده است؛ با این وجود، رهاسازی آب به معنای پایان بحران کم آبی در استان (دیالی) نیست.

وی گفت: به صورت عملی امکان جاری کردن آب‌ها از ایران به سوی عراق وجود ندارد، زیرا این نیازمند راه حل‌هایی مانند محاصره آب است تا به مجرا‌های اصلی خود بازگردد.

الحمدانی تاکید کرد: ایران قول نشستی با طرف عراقی برای بررسی مشکل داده است و اصرار دارد که پروتکل خاص آب‌ها در توافق ۱۹۷۵ به اجرا گذاشته شود، اما عراق زیر باز اعتراف به آن توافق نمی‌رود. ما معتقدیم که برای عراقی‌ها اجرای بند‌های این توافق بهتر است یا اینکه تصمیمی سیاسی از سوی دولت یا پارلمان عراق مبنی بر به رسمیت شناختن این توافق، گرفته تا مشکل آب حل شود. ما خواهش می‌کنیم به این توافق اعتراف کنید.

به گفته وزیر عراقی، «پروتکل توافق، ضامن تقسیم آب بر اساس بند‌های آن است و ایران برای اجرای توافق، نشستن پشت میز گفتگو را پیشنهاد داده است در حالی که عراق هنوز آن را به رسمیت نمی‌شناسد و این به عراق بیشتر از ایران خسارت زده است».

منبع: ایرنا
برچسب ها: عراق
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر