تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ژان کلود ون دام به سینما بازگشت/ احترام به ژان پل بلموندو

با انتشار تریلر فیلم «آخرین مزدور» ژان کلود ون دام بار دیگر در یک نقش اکشن دیده شد. قهرمان بلژیکی فیلم‌های اکشن با نمایش تریلر این فیلم که برای نتفلیکس ساخته شده در جشنواره کمیک کان سن‌دیگو دیده شد.

کد خبر: ۱۰۲۰۸۳
۱۸:۳۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰

بازگشت ژان کلود ون دام به سینما

دیدارنیوز ـ این کلیپ با مردی ماسک‌دار که به یک صندلی بسته شده شروع می‌شود و چیزی که سربازان محافظ شاهد آن نیستند ریچارد با بازی ون دام است که به سقف چسبیده و به زودی پایین می‌آید تا این مرد را نجات دهد و در این مسیر باید با نگهبانان مبارزه کند.

علاوه بر سمیر دوکازا در نقش پسر ون دام، در این فیلم فرانسوی آلبان ایوانف، آسا سیلا، پاتریک تیمزیت، اریک جودور و میو-میو نیز نقش‌آفرینی کرده‌اند.

خبر ساخت این فیلم تابستان پیش مطرح شد و ون دام هیجان خود را برای بازی در آن ابزار داشته و گفته بود ژان‌پل بلموندو منبع اصلی الهام وی برای بازی در این فیلم بود. وی گفته بود: همیشه طرفدار ژان پل بلموندو بوده‌ام و امیدوارم به روش خودم پرچم فیلم‌های کمدی اکشن را به دست بگیرم.

وی از دیوید شارون به عنوان کارگردان هم تمجید کرده و گفته بود فیلمنامه همه عناصر را به روشی کاملاً موافق گرد هم آورده و یک داستان زیبا با احساسات، اکشن زیاد و شوخ طبعی خلق کرده است.

ون دام همچنین از بازی در کنار بازیگرانی از نسل جدید ابراز خوشوقتی کرده و گفته بود بسیار خوشحال است که در کنار نسل جدیدی از استعداد‌ها در این فیلم جلوی دوربین می‌رود.

«آخرین مزدور» از ۳۰ جولای در نتفلیکس قابل تماشا خواهد بود.

منبع: مهر
برچسب ها: سینمای جهان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها