تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

توقف تولید نیسان آبی بعد از نیم قرن؟/ آخرین قیمت نیسان چند است؟

بعد از پراید، حالا نوبت توقف خط تولید نیسان آبی است! خودرویی که از سال ۱۳۴۹ تاکنون در ایران تولید شده و بعد از چهار دهه قرار است خط تولید نیسان آبی متوقف شود.

کد خبر: ۱۰۲۰۳۹
۱۵:۱۴ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰

توقف تولید نیسان آبی

دیدارنیوز ـ این خبر را مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا اعلام کرده و گفته تولید این خودرو تا پایان سال ۱۴۰۰ متوقف می‌شود و سایپا خودروی جدیدی را جایگزین نیسان آبی می‌کند.

این البته اولین باری نیست که مساله توقف خط تولید نیسان آبی مطرح می‌شود. این موضوع از سال ۹۵ به این سو بار‌ها مطرح شده است. به خصوص اینکه بار‌ها گفته شده بود که تولید نیسان آبی برای خودروسازان زیان‌ده است. این خودرو مصرف بنزین بالایی دارد، میزان آلودگی آن بالاست و پای ثابت بسیاری از تصادف‌های جاده‌ای است.

مساله مصرف بنزین این خودرو تا آنجا پیش رفته بود که وزیر نفت اعلام کرد: «اگر وزارت نفت پول داشته باشد کل وانت نیسان‌های کشور را باید بخرد و تحویل ذوب‌آهن بدهد و بسوزاند تا در مصرف سوخت صرفه‌جویی کنیم و حتی سوخت صادر کنیم!»

چرا تولید نیسان متوقف می‌شود؟

از همان زمان بسیاری مساله توقف خط تولید این خودرو را مطرح می‌کردند، اما اجرایی نشده بود. اما حالا به نظر می‌رسد زیان خودروسازان آن‌ها را وادار کرده تا خط تولید خودرو‌های زیان‌ده را متوقف کنند.

درست مانند توقف خط تولید پراید که سال گذشته متوقف شد. با وجود اینکه قیمت پراید به بالای ۱۳۰ میلیون تومان رسیده، گویا تولید آن همچنان برای خودروسازان با زیان همراه بوده. چون مدیرعامل سایپا دلیل اصلی توقف خط تولید پراید را زیان‌ده بودن آن عنوان کرده و گفته بود: «گزارش‌های مالی نشان می‌دهد اگر تولید پراید ادامه پیدا می‌کرد در یکسال گذشته ۲۳۰۰ میلیارد زیان بیشتر برای سایپا داشت.»

گویا این ماجرا حالا درباره نیسان آبی هم تکرار می‌شود. بر اساس گزارش‌های خودروسازان تاکنون ۸۰۰ هزار نیسان در کشور تولید شده و از چند سال گذشته این مساله مطرح می‌شد که تولید نیسان هم زیان‌ده است.

حالا احتمالا خودروسازان در نظر دارند که خودروی جدیدی را جایگزین نیسان آبی کنند. خودرویی که هم ظاهر بهتری داشته باشد و هم آلایندگی و مصرف سوخت آن بهتر باشد.

اگرچه بسیاری می‌گویند با توقف خط تولید پراید، خودروی جدیدی که جایگزین می‌شود فقط شکل ظاهری متفاوتی دارد و مشخصات فنی آن مانند پراید است.

حالا باید دید خودرویی که قرار است جایگزین نیسان آبی شود چیست و چه مشخصاتی دارد. سوال دیگری هم وجود دارد. اینکه آیا توقف خط تولید نیسان آبی، قیمت آن را بالا می‌برد؟

برچسب ها: قیمت خودرو
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۳
0
0
بعد از حذف پراید نوبت نیسان شد تا تولید کم و کمتر شود ، کسی
نیست این مدیران مریخی را پاکسازی کند .