تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

مشاور شورای امنیت ملی افغانستان: پاکستان از طالبان حمایت مالی و نظامی می‌کند

مشاور شورای امنیت ملی افغانستان از آمدن ۱۵ هزار شبه نظامی از پاکستان به افغانستان خبر داد و گفت که این افراد برای حمایت از طالبان به افغانستان می‌آیند.

کد خبر: ۱۰۲۰۲۶
۱۴:۳۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰

 شورای امنیت ملی افغانستان

دیدارنیوز - حمدالله محب، مشاور شورای امنیت ملی افغانستان، در گفت‌وگوی تازه با اسکای نیوز گفت که  مدرسه‌های دینی تحت حمایت اسلام آباد برای حمایت از طالبان و دوام جنگ در افغانستان تلاش می‌کنند و حالا می‌خواهند که جنگجویان بیشتری بفرستند تا همراه با طالبان در برابر نیروهای امنیتی و دفاعی افغان بجنگند.

او می‌گوید چندی پیش ۱۰ هزار جنگجوی پاکستانی برای حمایت از طالبان وارد افغانستان شده است و حالا تلاش‌ها جریان دارد که بیش از ۱۵ هزار جنگجوی پاکستانی دیگر نیز برای تشدید جنگ فرستاده شود.

حمدالله محب، در این مصاحبه خود بار دیگر دولت پاکستان را به حمایت از طالبان و تشدید جنگ در این کشور متهم کرد و گفت: «پاکستان طالبان را حمایت مالی و نظامی می‌کند تا جنگ را در افغانستان تشدید کند.»

مشاور شورای امنیت ملی افغانستان از زمانی که به این سمت گمارده شده است تا کنون یکی از منتقدان تند پاکستان به شمار می‌رود. او در سخنرانی‌های خود همیشه از پاکستان انتقاد کرده و این کشور را حامی اصلی طالبان و شعله‌ور ساختن جنگ در افغانستان دانسته است. اکنون که نظامیان خارجی نیز مشغول ترک افغانستان هستند و جنگ طالبان علیه نظامیان افغان بیش از پیش تشدید یافته است، محب نیز انتقادهای تند خود را در برابر پاکستان افزایش داده و تاکید دارد که اسلام‌آباد در تلاش است که در حمایت از طالبان جنگجویان بیشتری به افغانستان بفرستد تا به اهدافش برسد.

در کنار حمدالله محب، رئیس‌جمهور افغانستان و مقامات نظامی کنونی و پیشین این کشور نیز پاکستان را اصلی‌ترین عامل جنگ و کشتار در افغانستان می‌دانند و می‌گویند که طالبان ساخته اسلام‌آباد بوده و به اشاره این کشور جنگ را در افغانستان تشدید کرده است و حالا برای براندازی نظام در این کشور تلاش می‌کند.

رحمت‌الله نبیل، رئیس پیشین امنیت ملی افغانستان نیز یکی از منتقدان دولت پاکستان به شمار می‌رود. او بارها اسلام‌آباد را به حمایت طالبان و فرستادن جنگجو به افغانستان متهم کرده است.

نبیل نیز به تازگی در مورد آمدن هزاران جنگجو از پاکستان برای حمایت از طالبان در افغانستان سخن گفته است. او گفت: «اگر اسپین بولدک آزاد نشود روزانه یک‌ هزار شبه نظامی پاکستانی وارد خاک افغانستان خواهد شد. دولتمردان افغان باید این روستا را از کنترل طالبان خارج کرده و اجازه ندهد که جنگجویان پاکستانی به شکل آزادانه داخل افغانستان شوند .

رئیس پیشین امنیت ملی این کشور از یک توطئه بزرگ علیه دولت افغانستان و مردم این کشور از سوی پاکستان خبر داد و از رهبران افغان خواست که بیدار شوند و افغانستان را نجات دهند و دیگر منتظر سخنان خارجی‌ها نباشند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: طالبان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور