تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

تامین خوراک دام رایگان برای مناطق دارای تنش آبی در خوزستان

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز می‌گوید: خوراک موردنیاز دام در مناطق دارای تنش آبی این استان به صورت رایگان و با حمایت دولت و وزارت جهاد کشاورزی اختصاص خواهد یافت.

کد خبر: ۱۰۱۸۴۰
۱۴:۰۶ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰

خوزستان و تامین خوراک دام رایگان

دیدارنیوز ـ به نقل از اتاق ایران، شهلا عموری گفت: با همکاری مشترکی که از سوی انجمن کارخانجات تولید خوراک دام استان و سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در حال انجام است، به‌زودی نیاز دام‌های مناطق دارای تنش آبی این استان به علوفه برطرف می‌شود.

وی اظهار کرد: تاکنون سه کارخانه تولید خوراک دام در استان فعالیت تولیدی خود را به جهت تأمین علوفه و خوراک موردنیاز دام در مناطق دارای تنش آبی استان متمرکز کرده‌اند.

عموری افزود: طی برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته، پیش‌بینی می‌شود که به صورت مستمر خوراک موردنیاز دام‌های سبک و سنگین در مناطق دارای تنش آبی استان تولید شود.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان همچنین برای تسریع در تولید خوراک دام در کارخانجات، ترخیص و بارگیری نهاده‌های دامی از بندر امام خمینی (ره) ضروری است، گفت: در صورتی که مواد اولیه تولید این نوع خوراک با سرعت بیشتری ترخیص شود، فعالیت مربوط به اختصاص خوراک به دامداران بهبود خواهد یافت.

وی افزود: خوراک موردنیاز دام در مناطق دارای تنش آبی استان به صورت رایگان و با حمایت دولت و وزارت جهاد کشاورزی اختصاص خواهد یافت.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز ادامه داد: تلاش می‌شود که امکان تحویل خوراک دام از طریق مراکز عاملی که سازمان جهاد کشاورزی خوزستان معرفی خواهد کرد به دامداران فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌ها برای اختصاص میزان موردنیاز خوراک دارم توسط سازمان جهاد کشاورزی استان و انجمن کارخانجات تولید خوراک دام همچنان ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، صندوق خسارت کشاورزی موظف شده که تا ۹۰ درصد پایه بیمه را به عنوان خسارت دام‌های تلف شده، علوفه، نیاز‌های دامی و کشاورزی پرداخت کند.

تاکنون ۶۰ درصد از ۱۱ هزار ۱۵۰ میلیارد ریال تعیین شده هیات دولت، مصوب ۲۸ تیرماه سال جاری، به دستگاه‌های اجرایی خوزستان اختصاص یافته است که بخشی از آن مربوط تأمین علوفه و همچنین آب شرب دام در مناطق دارای تنش آبی است.

برچسب ها: خوراک دام
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی