تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

یک فرمانده ارتش درگذشت

امیر سرتیپ سیاوش جوادیان، جانشین اسبق ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران و از فرماندهان شاخص و عالیقدر سال‌های دفاع مقدس ساعاتی پیش به همرزمان شهیدش پیوست.

کد خبر: ۱۰۱۴۹۸
۱۰:۲۴ - ۳۰ تير ۱۴۰۰

یک فرمانده ارتش درگذشت

دیدارنیوز ـ امیر سرتیپ سیاوش جوادیان از پیشکسوتان و فرماندهان گرانقدر سال‌های دفاع مقدس بود که در حفظ استقلال و تمامیت ارضی ایران اسلامی از روز‌های آغازین جنگ تحمیلی و ده‌ها عملیات بزرگ و سرنوشت ساز حضوری موثر داشت.

وی در سال ۱۳۴۰ وارد دانشکده افسری ارتش شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با درجه سرگردی به فرماندهی گردان ۱۵۵ لشکر ۲۸ پیاده نیروی زمینی ارتش منصوب شد.

امیر جوادیان در شرایطی که عناصر ضدانقلاب قصد داشتند پادگان سنندج را به عنوان آخرین و تنها سد دفاعی انقلاب اسلامی در سنندج را به تصرف خود درآورند، شجاعانه مقاومت کرد و با انسجام نیرو‌های رزمنده داخل پادگان و اجرای راهبرد‌های رزمی و فنون دفاعی مختلف، مانع از نفوذ و هجوم عناصر ضدانقلاب به پادگان سنندج گردید و تنها پرچم برافراشته جمهوری اسلامی ایران در شهر سنندج را با اقتدار حفظ کرد.

وی پس از مدتی با درجه سرهنگ دومی به سمت جانشینی فرمانده لشکر ۲۸ نیروی زمینی ارتش منصوب شد و در مرداد سال ۱۳۶۱ به ریاست ستاد قرارگاه عملیاتی مشترک حمزه سیدالشهداء (ع) منصوب شد و همچنین به عنوان یک افسر شجاع و دلاور در هدایت نیرو‌های آفندی و پدافندی ارتش و سپاه در برابر ارتش بعثی عراق نقش ممتازی بر عهده داشت.

امیر جوادیان پس از گذراندن دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در اواخر سال ۱۳۶۶ با درجه سرتیپ دومی به سمت معاون عملیات نیروی زمینی ارتش منصوب و با پایان جنگ تحمیلی مسئولیت فرماندهی قرارگاه عملیاتی ارتش در غرب را عهده دار شد. کارنامه درخشان و لیاقت و رشادت‌های متعدد و مدیریت عالی وی موجب شد با تصویب فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی) به درجه سرتیپی ارتقا یابد.

سرتیپ جوادیان همچنین در سمت‌های حساسی از جمله معاون عملیات ستاد مشترک ارتش و جانشینی رئیس ستاد ارتش به ایفای نقش موثر خود در سطوح عالی ارتش ادامه داد.

آن امیر سرافراز ارتش در سال ۱۳۸۱ به افتخار بازنشستگی نائل شد و به عنوان رئیس گروه مشاورین فرمانده کل ارتش معرفی و منصوب گردید و در سال ۱۳۸۸ بنا به دعوت امیر سرلشکر حسین حسنی سعدی در گروه پژوهش و تدوین کتاب‌های تاریخ تحلیلی نقش ارتش در ۸ سال دفاع مقدس نقش ارزنده‌ای ایفا نمود و در مدت ۱۱ سال همکاری با این گروه تجارب ارزشمند، دانش نظامی و مشاوره‌های بسیار مهم و کاربردی را ارائه کرد که ۴ جلد آن به چاپ رسیده و مابقی در آینده‌ای نردیک به چاپ خواهد رسید و در دسترس عموم علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

گفتنی است، پیکر پاک این فرمانده مدبر، ولایی و نام آور ارتش و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران جهت تشییع و تدفین فردا از تهران به زادگاهش در استان سمنان انتقال خواهد یافت.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها