تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
تا پایان دوره پنجم مدیریت شهری

مرکز زباله اوشان به محل دیگری منتقل می‌شود

منتفی شدن انتقال مرکز زباله اوشان به سوهانک و بوستان یاس فاطمی سبب شد مدیریت شهری منطقه یک، برای حل مشکل ساکنان محله اوشان، مکان جدیدی را برای انتقال این مرکز در نظر بگیرد.

کد خبر: ۱۰۱۴۳۶
۱۵:۰۵ - ۲۹ تير ۱۴۰۰

انتقال مرکز زباله اوشان به محل دیگر

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه خبری شهر، شهردار منطقه در این باره گفت: مرکز زباله اوشان یکی از مشکلات محله است و آلودگی و بوی بد آن ساکنان اطراف را به ویژه در ایام گرم سال آزار می‌دهد. بر همین اساس و برای اجرای مطالبات شهروندان قرار بود در سال‌های گذشته مرکز زباله اوشان به ارتفاعات سوهانک منتقل شود که به دلیل موضوعات نظامی و مشکلاتی که در اراضی شرقی وجود داشت این طرح متوقف شد.

سید حمید موسوی افزود: در گام دوم بخشی از اراضی مجاور بوستان یاس فاطمی برای انتقال مرکز زبال اوشان در نظر گرفته شد که به واسطه مشکلات و ملاحظاتی که سازمان بوستان‌ها مطرح کرد، انجام این کار نیز میسر نشد.

شهردار منطقه یک درباره آخرین وضعیت انتقال این مرکز توضیح داد: اخیرا نقطه جدیدی برای انتقال مرکز زباله اوشان مشخص شد که تا پایان این دوره از مدیریت شهری جانمایی این کار انجام می‌شود.

موسوی ضمن خودداری از ذکر نام محل جدید، عنوان کرد: محل جدید در نظر گرفته شده مرکزی بود که در گذشته به طور موقت از آن به عنوان مرکز زباله استفاده می‌شد و مدت‌ها متروکه شده بود که تصمیم به احیای آن گرفته شد. همچنین مکان جدید مشکلات دو مکان قبلی را ندارد. از آنجا که در دو پروژه قبلی مخالفت‌ها باعث جلوگیری از انجام کار شد تا رسیدن به مرحله نهایی از ذکر نام آن صرف نظر می‌کنیم.

مرکز زباله اوشان در خیابان شهید مژدی به دلیل واقع شدن در بافت مسکونی مزاحمت‌هایی برای اهالی ایجاد می‌کند و ساکنان این محله خواستار انتقال آن به مکانی دیگر دارند.

برچسب ها: شهرداری تهران
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد