تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

حذف لباس رسمی کاروان ایران از مراسم افتتاحیه المپیک

به دنبال هجمه‌های ایجاد شده نسبت به لباس رسمی طراحی شده برای اعضای کاروان ورزش ایران، حذف این لباس و استفاده از «ستِ ورزشی» توسط ورزشکاران‌ در مراسم افتتاحیه در دستور کار قرار گرفت. کیکاوس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک این موضوع را اعلام کرد و گفت: در راستای احترام به افکار عمومی چنین تصمیمی گرفته شده است.

کد خبر: ۱۰۱۲۲۳
۱۴:۰۰ - ۲۸ تير ۱۴۰۰

حذف لباس رسمی کاروان ایران از مراسم افتتاحیه المپیک

دیدارنیوز - رونمایی از لباس‌های رسمی و ورزشی اعضای کاروان ورزش ایران در بازی‌های المپیک در حالی شنبه شب و همزمان با اعزام اولین گروه ورزشکاران به توکیو انجام شد که به فاصله چند ساعت با انتقادات زیادی توسط عموم مردم و کاربران فضای مجازی مواجه شد.

این در حالی است که از دو سال پیش برای طراحی و نمایش پوشش مسافران توکیو برنامه‌ریزی شده بود و حتی پایِ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کارگروه مد و لباس این وزارتخانه به میان آمد با این حال اما لباس‌های رونمایی شده به خصوص در بخش رسمی با اقبال عموم همراه نبود به گونه‌ای تصمیم به حذف آن از مراسم افتتاحیه گرفته شده است.

قرار بود حضور اعضای کاروان ایران در مراسم افتتاحیه و رژه المپیک همچون سنوات گذشته با «پوشش رسمی» انجام شود اما به خاطر هجمه‌های ایجاد نسبت به لباس طراحی شده، اینگونه تصمیم گرفته شده حضور ورزشکاران و دیگر نمایندگان کاروان ایران در مراسم افتتاحیه با «پوشش ورزشی» انجام شود.

کیکاوس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک این موضوع را اعلام کرد و گفت: در راستای احترام به افکار عمومی چنین تصمیمی گرفته شده است.

سی و دومین دوره بازی‌های المپیک طی روزهای اول تا ۱۷ مردادماه در توکیو برگزار می‌شود. مراسم افتتاحیه این دوره بازی‌ها از ساعت ۱۵:۳۰ روز جمعه اول مردادماه (۲۳ جولای) آغاز می‌شود.

کاروان ایران طبق پروتکل‌های مورد تاکید برگزارکنندگان بازی‌ها با ۱۰ ورزشکار در هر دو بخش مردان که صمد نیکخواه بهرامی و هانیه رستمیان پرچمداران کاروان هم شامل آنها هستند همراه با نصرالله سجادی سرپرست کاروان در مراسم افتتاحیه و رژه شرکت خواهد کرد.

کاروان ایران با ۶۶ ورزشکار در این دوره بازی‌های المپیک شرکت می‌کند.

منبع: انتخاب
برچسب ها: المپیک توکیو
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر