تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

اسرائیل دست داشتن در بحران سد النهضه را تکذیب کرد

رژیم صهیونیستی دست داشتن در بحران سد النهضه را تکذیب کرد و مدعی شد که نسبت به طرف‌های بحران موضع واحدی دارد.

کد خبر: ۱۰۱۱۵۷
۱۰:۱۵ - ۲۸ تير ۱۴۰۰

رژیم صهیونیستی دست داشتن در بحران سد النهضه را تکذیب کرد

دیدارنیوز - به نقل از روزنامه القدس العربی، سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره اعلام کرد: ما به صورت واضح و صریح اظهارات اخیر درباره دست داشتن در بحران سد النهضه را تکذیب می‌کنیم. دولت و مردم اسرائیل به ثبات مصر و سلامتی شهروندانش توجه دارند. یائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل در دیدار با سامح شکری، وزیر خارجه مصر در حاشیه نشست اخیر وزرای خارجه اتحادیه اروپا این موضوع را توضیح داد.

این سفارتخانه اعلام کرد: ما موضع واحدی نسبت به طرف‌های بحران سد النهضه داریم. ما به اندازه کافی آب داریم که نیازهایمان را برآورده کند و همواره آماده گسترش همکاری مشترک در زمینه تکنولوژی آب با مصر هستیم. امیدواریم  مذاکرات ثبات و آسایش را برای ملت‌های مصر، اتیوپی و سودان به همراه داشته باشد.

مصطفی بکری، یکی از اصحاب رسانه و عضو پارلمان مصر اخیرا گفته بود: بحران سد النهضه سیاسی است و هدف آن رساندن آب رود نیل به اسرائیل است.

ضیاء الدین داوود، عضو پارلمان مصر نیز اسرائیل را به استفاده از اتیوپی برای فشار بر مصر جهت رسیدن به "اسرائیل بزرگ از نیل تا فرات" متهم کرد.

هشتم ژوئیه شورای امنیت طی نشستی بر لزوم ازسرگیری مذاکرات سد النهضه با نظارت اتحادیه آفریقا برای امضای توافق قانونی الزام آور میان سودان، اتیوپی و مصر تأکید کرد.


منبع: ایسنا
برچسب ها: اسرائیل
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها