تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

امروز آخرین مهلت دریافت کارت آزمون ارشد علوم پزشکی

مهلت دریافت کارت ورود به حلسه آزمون کارشناسی ارشد رشته ھای گروه پزشکی سال ۱۴۰۰ امروز یکشنبه ۲۷ تیر ماه پایان می‌یابد.

کد خبر: ۱۰۰۹۵۶
۰۹:۲۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۰

 دریافت کارت آزمون ارشد علوم پزشکی

دیدارنیوز ـ آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی در روز‌های پنجشنبه ۳۱ تیر و جمعه اول مردادماه ۱۴۰۰ در حوزه‌های امتحانی تعیین شده برگزار می‌شود. آزمون نوبت صبح از ساعت ۷:۳۰ و آزمون نوبت عصر راس ساعت ۱۶ آغاز می‌شود.

مهلت توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۰ به همراه تکمیل فرم خوداظهاری داوطلبان تا آخر وقت یکشنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۰ ادامه دارد و داوطلبان از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی می‌توانند کارت ورود به جلسه خود را دریافت کنند.

داوطلبان جهت دریافت کارت در مرحله اول باید به مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir کد رهگیری خود را وارد کنند و ابتدا فرم خود اظهاری کرونا را تکمیل و تایید کند. این فرم فقط در زمان فعال بودن سامانه جهت دریافت کارت، فعال است.

پس از اتمام مهلت دریافت کارت ورود به جلسه، جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اعلام به حوزه امتحانی داوطلب، فرم خوداظهاری کرونا تا ۲۴ ساعت قبل از جلسه آزمون، قابل ویرایش خواهد بود. عدم تکمیل فرم مساوی با عدم اعتبار کارت و عدم امکان شرکت در جلسه است.

به منظور رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامتی کلیه داوطلبان، افرادی که مبتلا به بیماری کرونا هستند، از سایر داوطلبان جدا شده و در فضایی مجزا امتحان خواهند داد.

پس از اتمام مهلت دریافت کارت ورود به جلسه، جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اعلام به حوزه امتحانی داوطلب، فرم خوداظهاری کرونا تا ۲۴ ساعت قبل از جلسه آزمون، قابل ویرایش خواهد بود.

پس از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی در روز‌های پنجشنبه ۳۱ تیر و جمعه اول مردادماه ۱۴۰۰، کلید اولیه آزمون روز شنبه ۲ مردادماه منتشر می‌شود. مهلت ارسال اعتراض به سؤالات آزمون فقط به صورت اینترنتی و در روز‌های ۲ تا ۴ مردادماه خواهد بود.

زمان مراجعه متقاضیان واجد شرایط استفاده از آیین نامه استعداد درخشان (با آزمون و بدون آزمون) به دانشگاه محل تحصیل، در باره زمانی ۹ تا ۱۲ مردادماه تعیین شده است. پس از رسیدگی به اعتراضات کلید نهایی آزمون آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی ۱۸ مرداد از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر می‌شود.

مهلت ارسال اسامی واجدین شرایط استفاده از آیین نامه استعداد درخشان (با آزمون وبدون آزمون) توسط دانشگاه محل تحصیل به مرکز سنجش آموزش پزشکی ۲۰ تا ۲۵ مرداد است. اسامی دانشگاه‌های پذیرنده و ظرفیت پذیرش به همراه کارنامه علمی مرحله اول ۲۳ مردادماه اعلام می‌شود.

انتخاب رشته محل کلیه داوطلبان مجاز در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال ۱۴۰۰ در روز‌های ۲۳ تا ۲۶ مردادماه ۱۴۰۰ انجام می‌شود و اسامی نهایی پذیرفته شدگان به همراه کارنامه نهایی آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۰ اعلام می‌شود. ثبت نام پذیرفته شدگان در دانشگاه‌ها اواخر شهریور ماه از طریق سامانه دانشگاه محل پذیرش انجام می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آزمون ارشد
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان