تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بیانیه رئال درباره افشای فایل صوتی علیه پرز

باشگاه رئال مادرید در واکنش به افشای فایل صوتی علیه فلورنتینو پرس اظهار داشت که خبرنگار اسپانیایی سال‌ها در پی باج خواهی بوده است.

کد خبر: ۱۰۰۶۷۷
۱۵:۳۲ - ۲۴ تير ۱۴۰۰

بیانیه رئال درباره افشای فایل صوتی علیه پرز

دیدارنیوز -  باشگاه رئال مادرید نسبت به افشای فایل‌های صوتی سایت «ال کانفیدنشیال» واکنش نشان داد و مدعی شد که خبرنگار این سایت در سال ۲۰۱۱، ۱۰ میلیون یورو برای عدم افشای آن باج‌خواهی کرده بود.

از ۲ روز گذشته «سایت ال کانفدینشیال» اقدام علیه رئال مادرید و فلورنتینو پرس را در دستور کار قرار داد و به افشای فایل‌های صوتی مدیریت این تیم پرداخت. فایل‌های صوتی که به سال ۲۰۰۶ و چند ماه پیش از استعفای پرس بازمی گردد.
پرس در این مکالمات کاسیاس و رائول را مورد انتقاد شدید قرار داد و آن‌ها را بازیکنی سطح پایین خواند. البته این پایان کار نبود و سایت مذکور فایل‌های دیگری نیز علیه پرس منتشر کرد. مدیریت وقت مادرید که پس از سوپرلیگ وجهه خود را به شدت از دست داده است در سال ۲۰۱۲ نیز در خصوص کریستیانو رونالدو حرف زد و این بازیکن را احمقِ غیرعادی نامید.
باشگاه رئال مادرید نیز پس از این اتفاقات اعلام کرد که از سایت ال کانفیدنشیال شکایت خواهد کرد، زیرا این فایل‌های غیرقانونی ضبط شده و دستکاری شده است.

رئال مادرید امروز طی بیانیه اعلام کرد که طبق افشای سایت اونداسِرو، آبیان در سال ۲۰۱۱ ملاقاتی با ادواردو فرناندس دبلاس نایب رئیس باشگاه رئال مادرید در رستوران کومبارو داشته و از او با درخواست دریافت ۱۰ میلیون یورو باج‌خواهی کرده است تا فایل صوتی ضبط شده غیرقانونی و دستکاری شده را از بین ببرد.

پرس در خصوص این این فایل‌ها نیز گفت: عبارات بازتولید شده در مکالمه‌ای که به صورت مخفیانه توسط آقای خوسه آنتونیو آبیان (خبرنگار اسپانیایی) ضبط شده، چیز‌هایی است که او سال‌ها سعی در فروش آن‌ها داشت و موفق نمی‌شد. عجیب است که حالا با وجود گذشت این همه زمان، نشریه کنفیدنسیال آن‌ها را امروز منتشر کرده است. چیزی که منتشر شده تنها گزیده‌ای از یک گفت‌وگوی طولانی با مفهومی کلی‌تر است.

به گزارش فارس، بسیاری معتقد هستند که این اقدام علیه پرس به دلیل سوپرلیگ اروپا رخ داده است که افراد زیادی می‌خواهند وجهه او را نابود کنند تا بتوانند این ایده را زمین بزنند.

پرس در این خصوص گفت: من دلیل اینکه چرا الان و پس از گذشت این همه چنین چیزی باید منتشر شود را نمی‌دانم. فکر می‌کنم این انتشارات به دلیل نقشم در ماجرای سوپرلیگ باشد. با این حال من رسیدگی به این موضوع را به وکلایم سپردم.   

برچسب ها: رئال مادرید
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها