تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

آتش‌سوزی جنگل‌های گچساران همچنان ادامه دارد/ ۵ روز از شعله‌ور شدن آتش می‌گذرد

جنگل‌ها و مراتع ارتفاعات منطقه «نارک» پنج روز و منطقه حفاظت‌شده «کوه خامی» شهرستان گچساران سه روز است که در آتش می‌سوزند و هنوز به‌طور کامل مهار نشده‌اند.

کد خبر: ۱۰۰۳۱۴
۱۴:۴۲ - ۲۲ تير ۱۴۰۰

آتش‌سوزی جنگل‌های گچساران

دیدارنیوز ـ آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های «نارک» از شامگاه پنج‌شنبه ۱۷ تیر و آتش‌سوزی در منطقه حفاظت شده «خامی» در شهرستان گچساران استان کهگیلویه و بویراحمد از شنبه ۱۹ تیر آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

احمد رحمانی، عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع ایران از ناهماهنگی بین دستگاه‌ها جهت اطفای حریق در مناطق صعب‌العبور زاگرس انتقاد و تصریح کرد: در چنین مناطقی باید از تجهیزاتی مانند هلیکوپتر و هواپیما‌های آب‌بر به حد کافی استفاده شود، اما با توجه به کمبود امکانات در این زمینه داوطلبان و نیرو‌های سازمان‌های مردم نهاد مجبور هستند وسایل و امکانات از جمله بیل و کلنگ و آب را با شرایط دشواری به نیرو‌های اطفای حریق برسانند.

با توجه به چنین شرایطی نه تنها آتش در منطقه نارک مهار نشد بلکه طی سه روز گذشته جنگل‌های منطقه حفاظت شده کوه خامی، مارین، ارتفاعات فتح و گناوه لری نیز در حال سوختن هستند.

بر اساس اعلام ستاد مدیریت بحران شهرستان گچساران وزش باد، صعب‌العبور بودن منطقه و گرمای ۵۰ درجه کنترل آتش را با کُندی مواجه کرده است.

از سویی مسئولان استانی می‌گویند که نیرو‌های زیادی منتظر انتقال با بالگرد به ارتفاعات جهت کمک به اطفای حریق جنگل‌ها هستند، اما تنها یک بالگرد وجود دارد.

ماه گذشته رضا بیانی، جانشین معاون امور جنگل سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری ایران از انتشار «نقشه پیش‌بینی حریق در جنگل‌ها» خبر داده و گفته بود که برخی از نقاط منطقه زاگرس در شرایط بحرانی به لحاظ ریسک بالای وقوع آتش هستند که از جمله این مناطق می‌توان به بخشی از استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، فارس و کردستان اشاره کرد.

از ابتدای سال جاری تاکنون جنگل‌ها و مراتع استان‌های گیلان، کردستان، آذربایجان شرقی، زنجان، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویر احمد، هرمزگان و خوزستان دچار حریق شده‌اند.

سال گذشته نیز ۲۱ هزار هکتار از جنگل‌های ایران دچار حریق شد که از این میزان بیش از ۶۰۰ هکتار از جنگل‌ها و مراتع مناطق مختلف شهرستان گچساران در آتش‌سوزی‌ها دچار آسیب جدی شدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور