تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

عزیزی خادم: مهدوی‌کیا مشاور فنی تیم ملی خواهد شد

رییس فدراسیون فوتبال گفت: در صورت توافق با مهدی مهدوی‌کیا از ایشان خواستیم به عنوان مشاور فنی فدراسیون به ما کمک کنند. به هرحال وی تجارب بالایی دارد و در حوزه تیم ملی بزرگسالان از او مشاوره خواهیم گرفت.

کد خبر: ۱۰۰۱۴۵
۱۴:۰۱ - ۲۱ تير ۱۴۰۰

عزیزی خادم: مهدوی‌کیا مشاور فنی تیم ملی خواهد شد

دیدارنیوز - شهاب‌الدین عزیزم خادم در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه مشارکت در هزینه‌های تیم امید گفت: جا دارد از زحمات برادر عزیزم جناب آقای صالحی امیری که در دوره تصدی ریاست کمیته ملی المپیک هستد برای وی و تیم همکارشان در این شرایط سخت کرونایی آرزوی بهترین‌ها را دارم. انشاءالله به لطف الهی کاروان المپیک کشور شکوهمندانه و سرافرازانه بتوانند کسب مقام و مدال برای مردم ایران کنند.

او در ادامه اضافه کرد: تیم ملی فوتبال کشورمان در گردنه سخت تاریخی قرار داشت و در خردادماه سال جاری از این راه سخت عبور کرد. برای رسیدن به مرحله نهایی جام جهانی باید از این مسیر سخت عبور می‌کردیم. صالحی امیری، دولت محترم، اصحاب رسانه، هیات رییسه همه همراه همکار و همدل کنار تیم ملی ایران بودند. در نهایت به اذن الهی توانستند این خشنودی را برای مردم به ارمغان بیاورند. امروز شاید یکی از بهترین روزهای فدراسیون فوتبال است به زعم من یک مدل همکاری آگاهانه ایجاد شد و نهایتا برای ملت عزیز و منافع ملی ماه‌ها صبحت کردیم و جلسه داشتیم. در این خصوص با این همکاری جدید یک برنامه‌ریزی برای تیم ملی المپیک آینده فوتبال ایران المپیک داشته باشیم. برای ساختن نسل جدید برای فوتبال ایران که بتواند حداقل بیش‌تر از یک دهه موفقیت ملی را رقم بزند باید سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی شود.
رییس فدراسیون فوتبال گفت: به زعم من امیدوارم این مدل بتواند به گونه‌ای عمل کند که همه ما یاد بگیریم می‌شود با منافع تعریف شده و مشترک خرسندی ملت عزیز ایران رقم بزنیم و آموزشی باشد برای همه ما که از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم و به مسیری نرویم که برخی بقای خود و خوشحالی شان را در ناکامی یک مجموعه ملی فوتبال ببینند. البته این افراد در قبال اجماع ملی که تمام قد در کنار فوتبال ملی ایستادند، کم هستند. من هم بسیار خوشحالم و امیدوارم که همه یاد بگیریم در هر جایگاهی هستیم همکاری را بر همکاری نکردن ترجیح بدهیم و امروز این اتفاق میمون و مبارک را ارج می نهیم و با حضور شخص صالحی امیری و داریوش مصطفوی برنامه‌ریزی مسنجمی داشته باشیم تا این تابوی نرفتن به المپیک را بشکنیم و نسلی نو و فصلی نو برای فوتبال رقم بزنیم.

عزیزی خادم اظهار کرد: مسیر فوتبال از حیثت مدیریتی و فنی روبه توسعه است و قطعا تمهیداتی برای تغییرات ساختاری و نسلی خواهیم داشت. ما بدور از جناح بندی‌های سیاسی از تمام ظرفیت‌های فدراسیون فوتبال استفاده خواهیم کرد. نوع انتخاب‌ها مبین همین رفتار فدراسیون است. رویکرد مبتنی بر نگاه چه از حیثی اقتصادی و درآمدزایی برای ما مهم است. در بعد فنی مذاکراتی با مهدی مهدوی‌کیا داشتیم که سابقه بالایی در حوزه تیم‌های پایه داشته است و منتظریم مذاکرات‌شان با هامبورگ به نتیجه برسد. هم‌چنین با توجه به تجربه گرانبهای بین‌المللی ایشان واقعا حیف بود که از تجربه بالای این عزیز استفاده نشود و ایشان همراه با بنده در ۱۰ بازی آینده تیم‌ملی هم به‌عنوان مشاور حضور خواهند داشت. هم‌چنین آقای مهدوی‌کیا حضور پررنگی در تمامی رده‌ها خواهد داشت. تمام تمرکز برای المپیک انجام شده و باید به دنبال تغییر نسل در جام جهانی ۲۰۳۰ باشیم و قطعا حضور مهندس مصطفوی به عنوان یک مدیر خوشنام فوتبالی که تجربه بالایی در حوزه مدیریتی فوتبال دارد به ما کمک خواهد کرد. امیدوارم همه کمک کنیم در هر جایگاهی هستیم این فضار را به شکل مستمر ادامه دهیم.

وی ادامه داد: از تمام مسائلی که خدای ناکرده لطمه‌ای به حیثیت فدراسیون خواهد زد، پرهیز می‌کنیم. نگاه ما صیانت به منافع فوتبال ملی است. امروز امضای این تفاهم نامه با این کیفیت برای اولین بار است و خیلی خوشحالیم که این اتفاق می‌افتاد و امیدوارم در روزهای دیگر هم شاهد این قبیل تفاهم‌نامه‌ها و همکاری‌ها باشیم. جا دارد از صالحی امیری تشکر کنم و امیدوارم بتوانیم برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم. بحث پایه‌ها و کمیته جوانان را پیگیری می‌کنیم. براساس برنامه کمیته جوانان حرکت می‌کنیم و در صورت توافق با مهدی مهدوی‌کیا از ایشان خواستیم به عنوان مشاور فنی فدراسیون به ما کمک کنند. به هرحال وی تجارب بالایی دارد و در حوزه تیم ملی بزرگسالان از او مشاوره خواهم گرفت. در کوران سخت‌تری باید به میدان برویم. فضای بسیار دشواری پیش روی ماست. از این حیث که هنوز به طور شفاف تکلیف بحث میزبانی مشخص نیست. سطح فنی حریفان بالاست و امیدوارم با همگرایی در بخشی‌های مختلف به‌خصوص بزنگاه سخت تاریخی مرحله نهایی پیش رو در این فصل نو و این گردنه سخت با کمک هم رد کنیم و یک بار دیگر باعث شور و شعف برای ملت پرافتخار و متمدن ایران شویم. برای موفقیت تیم بزرگسالان دست همگان را مجددا به گرمی می‌فشاریم، چرا که تیم ملی به کمک همه ارگان‌ها نیاز دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور