تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

معلمان و رانندگان سرویس مدارس مرداد واکسینه می‌شوند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که کمتر از ۵ درصد از مبتلایان کرونا در دنیا مربوط به سنین زیر ۱۸ سال هستند، گفت: معلمان و رانندگان سرویس مدارس در مردادماه واکسینه می‌شوند و مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ بازگشایی خواهند شد.

کد خبر: ۱۰۰۱۰۷
۱۲:۰۵ - ۲۱ تير ۱۴۰۰

واکسیناسیون معلمان و رانندگان سرویس مدارس

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره موضوع سلامت دانش‌آموزان اظهار کرد: نمایندگان مجلس دانش‌آموزی، آینده‌سازان مملکت هستند و باید این تمرین را داشته باشند تا در آینده مجالس بزرگ‌تری را شکل دهند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیان کرد: هیچ آموزشی جای معلم را نمی‌گیرد. آموزش و پرورش فقط آموزش نیست. پرورش باید حضوری باشد و نیاز است به سمت بازگشایی مدارس برویم.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به این که کمتر از ۵درصد از مبتلایان کرونا در دنیا مربوط به سنین زیر ۱۸سال هستند گفت: افراد زیر ۱۸سال اگر به کرونا مبتلا شوند، به سرعت بهبود می‌یابند. براساس مطالعات نیز انتقال کرونا از دانش‌آموز به دانش‌آموز بسیار کم است.

وی اظهار کرد: یک میلیون و ۳۰۰هزار نفر در کنکور پارسال و امسال شرکت کردند و مشکلی از نظر کرونا نداشتند.

رئیسی با اشاره به این که پیش بینی یونسکو این است که با وجود کرونا و تعطیلی مدارس تعداد بازماندگان از تحصیل و کودکان کار بیشتر می‌شود و تعطیلی مدارس دانش‌آموزان را از نظر سلامت روحی- روانی دچار آسیب می‌کند، ادامه داد: مجموعه‌ای از اقدامات برای بازگشایی مدارس وجود دارد، با توجه به نبود واکسن برای دانش آموزان زیر ۱۸سال، معلمان و رانندگان سرویس مدارس در مردادماه واکسینه خواهند شد.

وی در پایان بر مناسب سازی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی فضا‌های آموزشی تأکید کرد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت