پیشنهاد تدوین لایحهای برای جرمانگاری دروغگویی مسئولان نظام
جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران با اشاره به اینکه عدم تشخیص مهمل بودن گزارشهای ارائه شده به دولت سیزدهم از خود گزارشها تاسفبارتر است، گفت: به نظرم صحبتهای رهبری فصلالخطابی برای همه بود که این دولت یک دولت ناکارآمد و فاقد دانش برای اداره کشور بود. در زمان دولت سیزدهم به صراحت معاون اجرایی رییسجمهور اعلام کرده بود که چندین برابر تولید برق، نیروگاه در آن دوره ساخته شده است و بحث ایشان این بود که آقایان ده هزار مگاوات برق خورشیدی تولید کردهاند و اعلام کردند که کمبود و ناترازی نداریم.
چرا رهبر انقلاب برای گزارش دولت سیزدهم از الفاظ تند و بیسابقه استفاده کردند؟
روزنامه هممیهن در سرمقاله خود با عنوان «مهمل و پوچ» نوشت: شاید بتوان گفت، تعبیری که مقام رهبری در دیدار روز شنبه خود با کارگزاران نظام از گزارش دریافتی از سوی مرحوم رئیسی داشتند، تندترین تعبیری است که نسبت به دولتهای ۳۵ سال گذشته بهکار بردهاند. گویا اینگونه اخبار مدیریتی از آن دولت را باید از این پس بشنویم؛ چون در زمان خودش حداکثر محدودیت درج اخبار برقرار بود.
این برای نخستین بار است که یک مقام سابق ایران، مسوولیت انجام قتلها را برعهده میگیرد
محسن رفیقدوست، وزیر سابق سپاه پاسداران و رئیس پیشین بنیاد مستضعفان به تازگی اظهارات عجیبی درباره ترور و قتل مخالفان سیاسی خارج از کشور داشته که با تعجب حسین موسویان، سفیر اسبق ایران در آلمان مواجه شده است.
قائمپناه مطرح کرد
فشار تندروهای داخلی برای اجرای قانون جنجالی حجاب و محدودیت شدید علیه زنان ایرانی باعث شده تا مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری به این اتفاقات واکنش نشان دهد. محمدجعفر قائمپناه، معاون امور اجرایی رئیسجمهور نوشت: رئیسجمهور پزشکیان امروز تاکید کرد قانون عفاف و حجاب را نمیتوانم اجرا کنم، چون برای مردم مشکل ایجاد میکند و من در مقابل مردم نخواهم ایستاد.
پرونده جنجالی چای دبش و دولت سیزدهم .. هر دو وزیر از حامیان و معتمدان اصلی رئیسی بودند
روزنامه هممیهن درباره پرونده فساد بزرگ چای دبش و دولت سیزدهم که دو وزیر آن به زندان محکوم شدند و همچنین سکوت عجیب اعضای دولت سیزدهم که شعارهای ضدفساد میدادند، نوشت: دستگاه قضایی دقیقا توضیح نداده که معاونت این دو وزیر در این بزرگترین فساد تاریخ چگونه بوده است؟ چرا در انجام آن حضور داشتند و بهعنوان معاون در این جرم شناخته شدهاند؟ نفع آنان چه بوده؟ واسطه این کارها چه بوده؟ چرا دیگر اعضای دولت و شخص رئیسی از ماجرا مطلع نبودند یا بودند و کاری نکردند؟
روزنامه هممیهن به بهانه اعلام حکم پرونده فساد گسترده چای دبش نوشت
روزنامه هممیهن در سرمقاله خود با عنوان «فساد در دولتهای اصولگرا» نوشت: رکوردهای فساد در دولتهای احمدینژاد و رئیسی شکسته شد.
معاون پزشکیان از فشار زایدالوصف تندروها در سال ۱۴۰۳ و دورنمای سال آینده میگوید
محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیسجمهور که به تازگی با فشار تندروها و توصیه رئیس قوه قضائیه از سمت خود کنارهگیری کرده، میگوید که مردم ایران آینده مطمئن میخواهند .. آیا مسوولان کشور این آینده مطمئن را به مردم و جامعه دادهاند؟
قبل از توییت حتما با مسئولین مربوطه هماهنگی کنید ..
یاشار سلطانی، روزنامهنگار و فعال رسانهای به انتشار خبر رسانه قوه قضائیه درباره اعلام جرم علیه او، واکنش نشان داد و نوشت: رسانه قوه قضاییه قرار نیست هر آنچه که خواست منتشر کند و من سکوت کنم. آرام کردن فضای افکار عمومی هم راه و رسم خودش را دارد.
ادامه فشارها برای کنارهگیری معاون راهبردی پزشکیان ..
محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیسجمهور باز هم استعفا داده اما این بار پای خودش در میان نبوده و به توضیه غلامحسین محسنی اژهای این کار را انجام داده است. ظریف نوشت: دیروز به دعوت رئیس قوه قضائیه به دیدار ایشان رفتم. در این دیدار، ایشان با اشاره به شرایط کشور توصیه کرد که برای پیشگیری از فشار بیشتر بر دولت، به دانشگاه بازگردم. بنده نیز بیدرنگ پذیرفتم.
۶ ماه پس از رای جمعی مجلس به کابینه دولت چهاردهم صورت گرفت
عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصاد و دارایی دولت چهاردهم از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد نگرفت و برکنار شد. نمایندگان با ۱۸۲ رأی موافق، ۸۹ رأی مخالف و ۱ رأی ممتنع، ۱ رای باطله از مجموع ۲۷۳ رأی ماخوذه، با استیضاح همتی موافقت کرده و وی از وزارت اقتصاد برکنار شد.
به بهانه اظهارات جدید سیدکمال خرازی که مردم را به مقاومت و صبر بیشتر دعوت میکند
سیدکمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی به رسانه دولت گفته «در حال حاضر، چارهای جز صبر حداکثری نیست. مگر اینکه شرایطی فراهم شود که طرف مقابل نیز تمایلی به مذاکره واقعی و نه تحکمی نشان دهد، که در حال حاضر اینطور نیست و فضا کاملا یکطرفه است.» سوال این است که چه کسانی باید صبر حداکثری و تحمل بیشتر در این بحران و فاجعه اقتصادی کشور داشته باشند؛ مردم یا شما مسوولان؟
دولت پزشکیان گامهای مثبتی برداشته، ولی ..
سید محمد خاتمی، رئیسجمهور پیشین کشورمان در دیدار با دبیرکل و اعضای دفتر سیاسی حزب مردمسالاری با اشاره به اینکه وضع کنونی مردم و کشور خوب نیست، گفت: ادامه سخت گیریهای بی اساس و محدودیت فضای آزاد علی رغم شعارهای اصلی انقلاب، و عدم تأمین حقوق و آزادیهای اساسی همه بخشها و بدتر از همه، لطماتی که به سرمایه انسانی کشور وارد میآید، علاوه بر تنگ شدن فضای زندگی به طور کلی معیشت مردم، به خصوص طبقات متوسط به پایین، بر نارضایتیها افزوده میشود؛ در حالی که رضایت مردم پشتوانه اصلی اقتدار و امنیت ملی و حتی خود حکومت است.
متاسفانه امروز شاهدیم که دستبند به دست السابقون جنگ میزنند
جواد امام، فعال سیاسی اصلاح طلب و سخنگوی جبهه اصلاحات با اشاره به اینکه بعد از تجمع ۲۵ بهمن و دستگیری برخی از جانبازان جنگ، رحیم قمیشی و محمدباقر بختیار هنوز آزاد نشدهاند، گفت: متاسفانه ما شاهد برخوردهایی بودیم و اساسا انتظار نمیرفت که امروز خواسته قانونی بچههایی که تمام زندگی و وجودشان را برای این آب و خاک هزینه کرده اند، کسی برنتابد و شاهد باشیم که آنها را بازداشت کنند.
عبدالوحید فیاضی خبر داد
عبدالوحید فیاضی، عضو کمیسیون آموزش مجلس درباره تجمع اعتراضی شب گذشته در کوی دانشگاه در اعتراض به قتل یک دانشجو توسط سارقان گفت: مجلس وظیفه دارد و حق مجلس است که به این موضوعات ورود پیدا کرده و جوانب موضوع را بررسی کند.
امروز ۲۵ بهمن ماه سالگرد آغاز حصر میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی است
حزب مجمع ایثارگران نسبت به موج تازه بازداشت ایثارگران و معترضان به حصر غیرقانونی، بیانیهای اعتراضآمیز نوشت و اعلام کرد: آنچه نگرانی ما را تشدید کرده است دستگیری تعدادی از نیروهای معترض و منتقد و ایثارگری است که به روند ظالمانه حصر معترضند و از مدتی قبل برای برگزاری یک تجمع اعتراضی خبررسانی کردهاند. اینان به چه جرمی بازداشت شدهاند؟ مگر برگزاری تجمع و گردهمایی حق قانونی مردم و نیروهای سیاسی نیست؟