تصادف مرگبار در محور کرمانشاه-حمیل/ ۶ فوتی و ۳۰ مصدوم
بر اثر برخورد دو اتوبوس رخ داد

تصادف مرگبار در محور کرمانشاه-حمیل/ ۶ فوتی و ۳۰ مصدوم

افشین یگانه، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه در خصوص حادثه برخورد دو اتوبوس گفت: این حادثه حوالی ظهر امروز (ششم شهریور) براثر برخورد دو دستگاه اتوبوس و یک دستگاه خودوری سواری رانا در محور حمیل به کرمانشاه رخ داده است. متاسفانه در این حادثه شش تن جان خود را از دست داده و بیش از ۳۰ نفر هم زخمی شده‌اند.
۲۰ دستگاه تانکر ایرانی و عراقی در آتش سوخت/ یک فوتی و ۱۲ مصدوم
در پارکینگ تانکرهای سوخت مرز پرویزخان رخ داد

۲۰ دستگاه تانکر ایرانی و عراقی در آتش سوخت/ یک فوتی و ۱۲ مصدوم

رضا قربانی، مدیرعامل هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: در جریان حادثه آتش سوزی تانکر‌های سوخت در طرف عراقی مرز پرویزخان هیچ ایرانی آسیب ندیده است. در این حادثه یک نفر جان باخت و ۱۲ نفر دیگر مصدوم شدند که همه آن‌ها از اتباع عراق بودند.
شیوع بیماری واگیر در بین زائران گزارش نشده است
پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد

شیوع بیماری واگیر در بین زائران گزارش نشده است

پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشور، گفت: با اقدامات آموزشی و فرهنگی انجام شده تاکنون هیچ گزارشی از شیوع بیماری واگیر یا گرمازدگی حاد بین زائران گزارش نشده است.
شرایط سخت برق تا ۲ هفته آینده ادامه دارد
مدیرعامل توزیع برق کرمانشاه:

شرایط سخت برق تا ۲ هفته آینده ادامه دارد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به افزایش بار شبکه در کرمانشاه نسبت به هفته گذشته، گفت: شرایط سخت برق تا دو هفته آینده ادامه دارد.
آخر هفته گرم در کرمانشاه

آخر هفته گرم در کرمانشاه

محمدعلی زورآوند، مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: دمای هوا در روز‌های پنجشنبه (فردا) و جمعه، به ویژه در نواحی غربی، به آرامی افزایش می‌یابد.
۴