پنج روز هوای پاک سهم تهرانی‌ها در ۱۴۰۳
هوا سالم نیست!

پنج روز هوای پاک سهم تهرانی‌ها در ۱۴۰۳

پایتخت‌نشینان از ابتدای سال جاری تاکنون فقط پنچ روز هوای پاک را تجربه کرده‌اند. امروز در تهران شاخص لحظه‌ای کیفی هوا در صبح جمعه ۲۶ بهمن ماه روی عدد ۱۳۰ و در وضعیت نارنجی، ناسالم و آلوده برای گروه‌های حساس جامعه قرار گرفته است.
۱۴ هزار زباله‌گرد در شهر تهران/ با این شرایط اقتصادی، تعداد زباله‌گردها افزایش پیدا می‌کند
حسن پاسالاری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد

۱۴ هزار زباله‌گرد در شهر تهران/ با این شرایط اقتصادی، تعداد زباله‌گردها افزایش پیدا می‌کند

حسن پاسالاری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پنجمین نشست از سلسله نشست‌های تهران آینده، بهگشت مهارت و مدیریت با تاکید بر اینکه ۱۴ هزار زباله‌گرد در سطح شهر تهران هستند، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی، تعداد این افراد در آینده افزایش پیدا خواهد کرد.
معاون استاندار: تهران فردا تعطیل نیست
دستگاه‌ها طبق روال عادی به ارائه خدمات خواهند پرداخت

معاون استاندار: تهران فردا تعطیل نیست

کمال الدین میرجعفریان، معاون استاندار تهران اعلام کرد که فردا پنجشنبه ۲۵ بهمن، تهران تعطیل نیست و کلیه دستگاه‌ها طبق روال عادی به ارائه خدمات خواهند پرداخت.
وضعیت تعطیلی بانک‌های تهران اعلام شد
شعب و واحد‌های ستادی بانک‌ها در استان تهران، فردا چهارشنبه تعطیل است

وضعیت تعطیلی بانک‌های تهران اعلام شد

با وجود تعطیلی استان تهران در روز چهارشنبه، طبق اعلام شورای هماهنگی بانک‌ها، شعب کشیک بانک‌ها دایر و اسامی آن‌ها در وب سایت اطلاع‌رسانی هر بانک موجود است.
قطعی برق در تهران و مشکلات فراوان برای مردم!
مسوولان در این سرما و بحران اقتصادی چکار می‌کنند؟

قطعی برق در تهران و مشکلات فراوان برای مردم!

قطعی برق در نقاط مختلف شهر تهران مشکلات زیادی برای شهروندان به همراه داشته است. ناترازی و بحران انرژی در زمستان همچنان ادامه دارد و مسوولان هم پاسخی برای مردم ندارند.
بیشترین اتباع در کدام استان هستند؟/ آخرین وضعیت تراموا
چمران می‌گوید قراردادهای خطوط جدید مترو نیاز به تصویب شورا ندارد

بیشترین اتباع در کدام استان هستند؟/ آخرین وضعیت تراموا

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بیشترین اتباع در استان تهران هستند، درخصوص تست تراموا گفت: تست تراموا نیاز به مجوز شورا ندارد. تست یکبار یا دو بار نیست و تا نزدیک ایام عید باید استمرار داشته باشد. آموزش در این زمینه ارائه می‌شود و خوشبختانه رانندگان ماهری داریم که می‌توانند به عنوان راننده تراموا فعالیت کنند. امروز بحث بیشتر در مورد محل تردد ترامواست.