تیتر امروز

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ
دیدار بررسی می‌کند

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ

موضوعی که در میان بروز پدیده جنگ کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیرات اجتماعی آن است، از این رو از چند قرن پیش جامعه شناسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و نظرات متفاوتی را بیان کرده اند که در این...
حمله ایران به اسرائیل/ ایران قواعد جدیدی را تحمیل کرد/ سوناک و نتانیاهو امشب صحبت می‌کنند
انتقام پس از حمله تروریستی به کنسولگری

حمله ایران به اسرائیل/ ایران قواعد جدیدی را تحمیل کرد/ سوناک و نتانیاهو امشب صحبت می‌کنند

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)
مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه

گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)

در ادامه مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه درباره «گفتمان نظام سلطه جهانی» که سه قسمت قبلی را در دیدارنیوز خواندید، در قسمت چهارم و پایانی می‌توانید پاسخ...

مهار کروناویروس با کمک باکتری روده

پژوهشگران کره جنوبی در بررسی جدید خود دریافته‌اند که شاید نوع خاصی از باکتری روده بتواند به مهار کروناویروس کمک کند.

کد خبر: ۹۶۹۴۳
۱۱:۲۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

مهار کروناویروس و باکتری معده

دیدارنیوز ـ به نقل از بیزینس استاندارد، پژوهشگران "دانشگاه یانسه" (Yonsei University) کره جنوبی در بررسی جدید خود دریافته‌اند که نوع خاصی از باکتری "کومنسال" (Commensal) که ساکن روده است، ترکیباتی را تولید می‌کند که به مهار کروناویروس می‌پردازند.

یافته‌های بالینی پیشین نشان داده‌اند که برخی از بیماران مبتلا به نوع متوسط تا شدید کووید-۱۹، از نشانه‌های گوارشی رنج می‌برند؛ در حالی که دیگران، نشانه‌های بیماری را فقط در ریه‌ها نشان می‌دهند.

"محمد علی" (Mohammed Ali)، دانشجوی مقطع دکتری پزشکی دانشگاه یانسه گفت: این سوال برای ما پیش آمد که آیا باکتری‌های ساکن روده می‌توانند از روده در برابر حمله ویروس محافظت کنند.

پژوهشگران برای بررسی این فرضیه، باکتری‌های ساکن روده را برای فعالیت علیه کروناویروس ارزیابی کردند.

علی گفت: بررسی‌های ما نشان داد "بیفیدوباکترها" (Bifidobacteria) که پیشتر مشخص شده بود سایر باکتری‌ها مانند "هلیکوباکتر پیلوری" (H. pylori) را سرکوب می‌کند و در برابر سندروم روده تحریک‌پذیر نیز فعال است، می‌تواند به فعالیت علیه کروناویروس بپردازد.

پژوهشگران از یادگیری ماشینی برای جستجوی ترکیبات بالقوه مقابله کننده با بیماری استفاده کردند و دریافتند که برخی از آن‌ها ممکن است در برابر کروناویروس نیز سودمند باشند.

علی ادامه داد: ما برای آموزش دادن مدل خود، از مجموعه داده‌های پیشین مربوط به کروناویروس استفاده کردیم چندین ترکیب را علیه کروناویروس مورد بررسی قرار دادیم. از آنجا که اهداف این روش، ویژگی‌های مشترکی با کروناویروس دارند، این روش قابل توجه به نظر می‌رسد.

علی با تاکید بر ماهیت بوم‌شناسی روش مورد استفاده در این پژوهش، مشاهده کرد که بسیاری از آنتی‌بیوتیک‌های موجود و درمان‌های سرطان، ترکیباتی هستند که باکتری‌ها از آن‌ها برای رقابت با یکدیگر در دستگاه گوارش استفاده می‌کنند.

وی افزود: یافتن میکروب‌هایی که مولکول‌های ضد کروناویروس را ترشح می‌کنند، روشی امیدوارکننده برای تولید پروبیوتیک‌های طبیعی یا مهندسی شده برای گسترش روش‌های پیشگیری خواهد بود که روشی پایدارتر را برای مقابله با عفونت‌های ویروسی فراهم می‌کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی