تیتر امروز

هشدار حزب الله به اسرائیل/ ادعای نیویورک‌تایمز درباره حادثه اصفهان
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق (بروزرسانی می‌شود)

هشدار حزب الله به اسرائیل/ ادعای نیویورک‌تایمز درباره حادثه اصفهان

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!
افاضات اضافه

به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!

در هفته‌ای که گذشت، عوام‌الملک به مسایل مهم و حساسی چون موی نسوان پرداخته و درباره حوادث اخیر در کشور گفته ما عوام، رعیتی بیش نیستیم و نباید این را فراموش کنیم.

عامل ذوب شدن سرمایه مردم در بورس را بشناسید؟

همتی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از کسانی که مردم را به بورس دعوت کردند، حل مشکل آن را زمانبر دانست و از سوددهی منطقی این بازار سخن گفت؛ اما وی در زمان مدیرکلی بانک مرکزی، یکی از دعوت کنندگان به سرمایه گذاری در بازار سهام و یکی از عاملان ذوب شدن دارایی مردم در این بازار است.

کد خبر: ۹۴۲۸۴
۱۵:۲۴ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰

عامل ذوب شدن سرمایه مردم در بورس

دیدارنیوز ـ “راه آرمان” به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سرمایه از روز ۱۹ مرداد ماه سال گذشته تا امروز، حال و روز خوشی ندارد و و یک دوره ریزش فرسایشی را پشت سرگذاشته است که در این بازار مردمی که به بورس دعوت شدن، سرمایه‌هایشان حتی به یک پنجم هم کاهش داشت و از بین رفت.

عامل اصلی ذوب شدن سرمایه مردم دولت بود که در چند ماه به بورس دمید و از آن حمایت کرد تا رشد حباب گونه‌ای داشته باشد و پس از آن با تصمیماتش حدود ۳۵۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌های مردم را نابود کرد؛ یکی از عاملان ذوب شدن سرمایه مردم در بورس سیاست‌های بانک مرکزی بود که در این بازار بانک‌ها را با سرمایه مردم از ورشکستگی نجات داد از سوی دیگر تصمیماتی گرفت که شاهد خروج پول از بورس به سمت دیگر بازار‌ها بودیم.

عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی که روز یکشنبه گذشته از این سمت کنار گذاشته شد، در اسفند ماه گذشته در سخنانی اعلام کرد که هشدار‌های لازم را در خصوص روند بازار سرمایه داده بود و افزود: بانک مرکزی در حد توان خود از بازار سرمایه حمایت کرد که بخشی از تشدید رشد نقدینگی هم از آن سرچشمه گرفته است.

حال پرسش این است که آیا همتی درباره بازار سرمایه هشدار داده بود یا ایشان هم جزء کسانی بود که مردم را به سرمایه گذاری در بورس به نوعی تشویق می‌کرد؟.

براساس این گزارش، پیش از سخنان همتی، محمدعلی دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس در مصاحبه‌ای از بانک مرکزی خواسته بود که نرخ سود بین بانکی را کاهش دهد.

وی افزود: مهم‌ترین امر در بازار سرمایه متغیر‌های کلان است و ما از بانک مرکزی تقاضا داریم نرخ‌های بازدهی را به نوعی تنظیم کنند تا بازار‌ها در کنار هم کار کنند.

این درخواست رئیس سازمان بورس موجب شد تا روز ۱۸ اسفند سال ۹۹ همتی در دیدار با مدیران بانک مرکزی به سخنان دهقان دهنوی واکنش نشان دهد و توپ بخشی از رشد نقدینگی را در زمین بورسی‌ها انداخت.

وی با تاکید بر اینکه هشدار‌های لازم را در خصوص روند بازار سرمایه داده بود، گفت: بانک مرکزی در حد توان خود از بازار سرمایه حمایت کرده که بخشی از تشدید رشد نقدینگی هم از آن سرچشمه گرفته است و حتی بانک مرکزی در سیاست‌های پولی خود به دلیل برخی ملاحظات ازجمله بازار سرمایه از افزایش نرخ سود پرهیز کرده است.

همتی گفت: بانک مرکزی در تصمیمات خود مجموعه اقتصاد کشور را در نظر گرفته و سیاست‌های پولی خود را با مجموع ملاحظات دنبال کرده است.

فارغ از اینکه رشد وحشتناک نقدینگی به بورس مربوط است یا نه؛ و عملکرد رئیس کل بانک مرکزی در این زمینه چگونه بود، پرسش این است که آیا واقعا همتی در یک سال گذشته هشدار‌های لازم را در خصوص بورس داده بود؟

تشویق‌های همتی به سرمایه گذاری مردم در بورس!

۱۶ اسفند ماه سال ۹۸ به دنبال دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی برای بازگشت دامنه نوسان بازار سرمایه به ۵ درصد، رئیس کل بانک مرکزی در صفحه شخصی اینستاگرام خود تاکید کرد که بازار ارز ریسک بالایی برای سرمایه‌گذاری دارد.

او درست در کنار این گفته از سرمایه‌گذاری در بورس حمایت کرد، اقبال به بازار سرمایه را نیک پنداشت و به ایجاد عمق بیشتر در آن ابراز امیدواری کرد.

عامل ذوب شدن سرمایه مردم در بورس

برچسب ها: بانک مرکزی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی