تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

خوردن برنج سرد و مانده چه بلایی سر ما می‌آورد؟

محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمی‌شود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دوباره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یک بار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد. این نشاسته‌ها در نهایت توسط باکتری‌های مفید روده تجزیه می‌شوند.

کد خبر: ۹۳۷۱۵
۱۹:۰۰ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

عوارض خوردن برنج سرد و مانده

دیدارنیوز ـ به نقل از بهداشت نیوز، برنج غذایی اساسی در سراسر جهان است به ویژه در کشور‌های آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین. برخی ترجیح می‌دهند برنج خود را در حالی که تازه و گرم است بخورند، اما بهتر است بدانید که برخی از دستورالعمل‌ها مانند سالاد برنج یا سوشی با استفاده از برنج سرد تهیه می‌شوند. با این وجود ممکن است از خود بپرسید که آیا خوردن برنج سرد بی‌خطر است؟

محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمی‌شود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دوباره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یکبار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد. این نشاسته‌ها در نهایت توسط باکتری‌های مفید روده تجزیه می‌شوند.

این نوع نشاسته اشتهای شما را کنترل می‌کند و به عنوان هورمون‌های کنترل کننده دیابت و چاقی نیز شناخته می‌شوند. خوردن برنج سرد یا گرم شده خطر مسمومیت غذایی باسیلوس سرئوس را افزایش می‌دهد که ممکن است باعث گرفتگی شکم، اسهال یا استفراغ در طی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه از زمان بلع آن شود.

این نوع باکتری در خاک موجود است و برنج را آلوده می‌کند؛ همچنین دارای غلافی است که حتی اگر برنج دردمای بالایی نیز پخته شود بازهم زنده می‌ماند. اگر شما برنج را در دمای اتاق خنک کنید رشد این باکتری بیشتر می‌شود.

هر کسی که برنج آلوده مصرف کند ممکن است مسمومیت غذایی پیدا کند، اما کسانی که دارای سیستم ایمنی آسیب دیده یا ضعیف هستند مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار ممکن است بیشتر در معرض خطر عفونت باشند.

برچسب ها: تغذیه سالم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی