تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

سفر به مریخ/ مردگان در مسیر مریخ چه سرنوشتی خواهند داشت؟

از ۶۰ سال پیش که انسان راه فضا را در پیش گرفت ۲۱ فضانورد جان خود را از دست دادند از این رو کارشناسان معتقدند با بالا گرفتن تب سفر به مریخ این آمار بیشتر هم خواهد شد.

کد خبر: ۹۰۸۹۴
۱۳:۲۲ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

سفر به مریخ

دیدارنیوز ـ از ۶۰ سال پیش که انسان راه فضا را در پیش گرفت ۲۱ فضانورد جان خود را از دست دادند از این رو کارشناسان معتقدند با بالا گرفتن تب سفر به مریخ این آمار بیشتر هم خواهد شد.

مجله «Popular Science» در گزارشی به مساله سرنوشت فضانوردانی که در حین سفر یا روی مریخ جان خود را از دست می‌دهند پرداخته و سه سناریو در مورد سرنوشت آن‌ها طرح کرده است.

به نوشته این مجله، هر فضانوردی که قصد رسیدن به سیاره سرخ را داشته باشد باید حداقل هفت ماه را در یک کپسول در مسیری که هیچ انسانی تاکنون طی نکرده سپری کند.

اگر بتواند طی این مدت در این فاصله جان سالم به در ببرد، باید در انتظار شرایط بسیار سخت اتمسفر مریخ باشد.

اگر هر یک از این فضانوردان به علتی در این حین جان خود را از دست بدهند ماه‌ها و شاید سال‌ها طول می‌کشد تا اجساد آن‌ها را به زمین بازگردانند، به همین خاطر دانشمندان بر آن شده‌اند تا راه‌حل‌های دیگی برای این مساله در فضا بیابند.

دانشمندان چندین راهکار برای تعامل با اجساد فضانوردان اندیشیده‌اند که مهم‌ترین آن‌ها رهاسازی اجساد در فضا یا دفن آن‌ها در سطح مریخ است.

به نوشته این مجله، با این حال عجیب‌ترین و مخوف‌ترین این راهکار‌ها خوردن اجساد فضانورد مرده توسط همکاران او در تیم فضانوردی در صورت کمبود غذاست.

ایلان ماسک مدیرعامل شرکت «اسپیس اکس» در این باره می‌گوید: اگر کسی قصد سفر به مریخ داشته باشد، باید خود را برای مرگ هم آماده کند.

گرچه ناسا تا این لحظه شیوه‌نامه‌ای برای نحوه تعامل با مردگان در فضا وضع نکرده است، اما محققان در تمامی نقاط جهان نقشه‌هایی را برای تعامل محترمانه با فضانورد مرده پیشنهاد کرده‌اند.

تا به امروز ناسا تاکید دارد اگر یکی از اعضای تیم فضانوردی در مسیر ۱۷۰ میلیون مایلی به مریخ جان خود را از دست بدهد، جسد او را در بخش سردخانه قرار می‌دهند یا از طریق یخ زدن خشک خواهد شد تا با فضاپیما مجدداً به زمین بازگردد.

یخ زدن در فضا با زمین تفاوت دارد؛ برای یخ زدن در فضا کافی است جسم خارج از کپسول قرار داده شود آن‌گاه است که یخ تمام جسم را فرا خواهد گرفت.

اما اگر امکان قرار دادن پیکر فضانورد در سردخانه وجود نداشته باشد، همکارانش باید او را در فضا رها کنند.

به گمان دانشمندان، با توجه به اینکه سطح تشعشعات در مریخ ۷۰۰ برابر زمین است، فضانوردان دچار مشکلاتی در گردش خون و به تبع آن مشکلات قلبی و عروقی از جمله تصلب شرایین خواهند شد، که این بیماری‌ها یکی از علل مرگ انسان محسوب می‌شوند. از این رو بررسی مساله دفن شدن فضانورد در مریخ هم حائز اهمیت است گرچه ناسا قوانین بسیار سخت‌گیرانه در مورد آلوده نشدن دیگر سیارات با میکروب‌های زمینی دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی