تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

سرباز بیمارستان ندارد

سرباز با بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت در جنوب سیستان‌وبلوچستان، مانند شهرستان همسایه یعنی سراوان کمبود‌های زیادی در حوزه بهداشت و درمان دارد.

کد خبر: ۹۰۱۳۶
۱۴:۱۱ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

سرباز بیمارستان ندارد

دیدارنیوز ـ سیده زهرا عباسی- همشهری آنلاین: «سرباز» شهرستانی است در جنوب سیستان‌وبلوچستان که با واسطه ۲ شهرستان سراوان و مهرستان به مرز ایران و پاکستان نزدیک است. هرچند تا امروز درباره محرومیت‌های شهرستان‌های جنوبی این استان پهناور بیش از همه سراوان یا دشتیاری مورد توجه قرار گرفته، اما روزگار سرباز هم بهتر نیست.

سرباز با بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت مانند شهرستان همسایه یعنی سراوان کمبود‌های زیادی در حوزه بهداشت و درمان دارد به طوری که در دوره شیوع کرونا تست‌های پی سی آر اهالی به شهرستان‌های هم‌جوار فرستاده می‌شود.

البته فرماندار سرباز در گفتگو با همشهری تاکید می‌کند که این شهرستان مشکلی از نظر تعداد کیت‌های آزمایشگاهی و انجام تست کرونا ندارد و با وجود محرومیت و مشکلات بسیار، نتیجه تست‌ها در کمتر از ۲۴ ساعت مشخص می‌شود.

«فرامرز دانش» با بیان اینکه این شهرستان بیمارستان ندارد، توضیح می‌دهد: «یک بیمارستان ۳۲ تختخوابی در شهرستان کلنگ خورد که تا امروز ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدوارم با اعتبار امسال و سایر منابع اختصاص داده شده تا پایان ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد.»

او از ساخت یک بیمارستان محلی دیگر هم از سوی دانشگاه علوم پزشکی خبر می‌دهد و می‌افزاید: «ساخت این بیمارستان مصوب شده است و پیگیر هستیم تا هر چه زودتر کلنگ‌زنی و آغاز شود.»

در حال حاضر بیماران کرونایی سرباز که حال جسمی نامساعدی ندارند در خانه قرنطینه می‌شوند و بسیج و سپاه هم مکلف شده‌اند برای تامین معیشت آن‌ها در دوره قرنطینه همکاری کنند.

سرانه بهداشت و درمان به صورت کلی در سیستان و بلوچستان پایین است. در دیگر شهرستان‌های مرزی جنوب سیستان و بلوچستان هم اوضاع بهتر نیست. کنارک، سیب و سوران، مهرستان و سرباز پزشکی وجود ندارد یا تعداد پزشکان کمتر از ۱۰ نفر است.

در ایران به ازای هر هزار نفر ۱.۷ تخت بیمارستانی وجود دارد این درحالی است که همین آمار در چین ۸ تخت و در کره جنوبی به ۱۲ تخت هم می‌رسد. این آمار در شرایطی اعلام می‌شود که در استان سیستان‌وبلوچستان سرانه تخت بیمارستانی نسبت به جمعیت در سیستان و بلوچستان کمتر از یک است و در برخی شهرستان‌های جنوبی استان تا کمتر از ۶/۰ هم می‌رسد.

برچسب ها: سربازی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی