تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

اگر به ۴ سال و ۸ سال گذشته برگردیم باز هم به روحانی رای می‌دهیم

کد خبر: ۸۷۸۴۸
۱۰:۲۸ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

روحانی

دیدارنیوز - روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در دین‌داری کسی که انصاف ندارد، باید شک کرد. کسی که انصاف ندارد، به راحتی مرزهای دین گفته را می‌شکند و تعالیم دینی را در غبار کینه، به فراموشی می‌سپارد، چیزی که این روزها در برخی رسانه‌ها به وفور مشاهده می‌شود. آن هم رسانه‌هایی که همه چیزشان از بیت‌المال است.

 اینان با اینحال، با پولِ مردم، به جنگ خواست مردم می‌روند، سنگ می‌اندازند سر هر راهی که بخواهد برای مردم باز شود، گره می‌اندازند روی هر گرهی که بخواهد به نفع مردم باز شود و راه را بر منافع جناحیشان ببندد.

  یکی دو شب پیش بود که شاهد بودیم برخی‌ها در هر فضایی پیدا کردند، دولت را زدند، مذاکرات را زدند. در وین به جای بیگانه خودی را بمباران کردند. هم خط مقدم خودی را زدند و هم پشت جبهه خودی را کوبیدند و رکورد بی‌انصافی را جابه‌جا کردند. انگار کوزه وجودشان را جز از "شرنگ"، پر نکرده‌اند آن هم با پولی که قرار بود "شهد" بخرند!

 برخی از افرادی که کارنامه‌شان مشخص است، خود را فاتح ناکامی‌های دولت می‌پندارند و می‌پرسند: اگر دوباره به سال انتخابات برگردیم باز به روحانی رأی می‌دهید؟ جواب من، قاطعانه این است؛ با همان شرایط و کاندیداها، بله!

مگر ما در انتخابات، مالک‌اشتر و سلمان و عمار و قیس و محمدبن‌ابوبکر را در میدان داشته‌ایم و آمده‌ایم به روحانی رأی داده‌ایم؟ مگر امیرکبیر و بهشتی و رجائی را داشته‌ایم و به روحانی رأی داده‌ایم که حالا باید یقه‌مان را بگیرند؟ دیگر نامزدهای مطرح مگر چه رزومه‌ای داشتند و بعد چه کارنامه‌ای از خود به جا گذاشتند که آنان را در جایگاهی بالاتر از روحانی قرار دهد؟ با همه انتقادهایی که به روحانی داریم و دیگران دارند، عبور دادن کشور از دالان تنگ تحریم و کرونا و موانع داخلی تا همین جای کار هم در حد معجزه است. انصاف بدهیم که شرایط امروز کشور به نسبت سال 1391، چقدر سخت‌تر شده است؟ سال 91 توانستیم 118 میلیارد دلار نفت بفروشیم و سال 99، فقط 10 میلیارد و از این هم 5 میلیارد سهم دولت شد. با این رقم‌ها انصاف بدهیم به دولت چه نمرده‌ای باید داد؟

نمی‌گوئیم کارنامه دولت پر از موفقیت‌هاست اما به نسبت شرایط، کم کار نشده است. کسی که می‌خواهد نقد کند باید دقیق ببیند و صادقانه بگوید. قطعا کاستی‌ها را هم شمار خواهد کرد در کنار ستون مقابل که دست‌یافته‌هاست. ما هم قبول داریم دولت کاستی‌های مهمی داشت و دارد اما شرایط را هم می‌فهمیم. با این شرایط سخت -که همه می‌بینند به جز تخریب‌گران که با چشمِ بسته و دهان باز به ماجرا ورود می‌کنند - دیگران – اگر بودند - چه کاری می‌توانستند بکنند؟ جایی که بودند چه کردند؟ کارنامه همه در جایگاه‌های قبلی قابل دسترسی است. قضاوت‌ها اگر براساس داوری منصفانه شرایط باشد، بسیاری از کسانه که به روحانی رأی دادند اگر باز به دوران انتخابات برگردند، دو باره محکم‌تر از پیش، نام روحانی را خواهند نوشت. روحانیی که بیش از پنج دهه است در کانون انقلاب و پیروزی و نظام سازی بوده و چهار دهه آن را در حساس‌ترین جایگاه‌های نظام، مسئولیت داشته و توسط ارکان نظارتی و امنیتی همین نظام بارها احراز صلاحیت شده است.

پرسشی هم که بعد از این پاسخ، باید از آقایان پرسید این است که اگر دیگران بودند چه چیزی می‌خواست اتفاق بیفتد که روحانی نتوانست محقق کند؟ آیا قرار بود ترامپ دشمنی کنار بگذارد و "پسرخالگی" کند؟ یا در داخل کسانی قرار بود همراهی پیروزی‌آفرین داشته باشند که با روحانی همراهی نکردند؟ اولی که به قاعده نمی‌تواند باشد اما اگر دومی است باید پرسید چرا به تکلیف ملی و دینی خود عمل نکردند و دولت و ملت را در هنگامه بلا، تنها گذاشتند؟ مگر قرار نبود که همه با همه توان در خدمت ملت باشند؟ منافع کلان ملی را با کدام منفعت دیگر تاخت زدند؟

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
روان شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
1
0
انسان ها ذاتا از انصاف خوششان می اید چقدر راحت شدم متن شما خواندم مگر می شود همه بدی ها برای یک نفر باشد چطور می توانند این قدر بی انصاف باشند و بعد دم از حق و عدالت بزنند ادم های بی انصاف نمی توانند به دیگران خدمت کنند
رضا احمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
1
0
انکس که نداند ونداند که نداند .....
قص
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
1
0
په نه په به میر سلیم رای میدهیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
0
1
شما لیبرالها خائن دم از دین داری نزنید، دینداران خودشان بلدند دین خود را حفظ کنند. شما همچنان مشغول خیانت به ایران در غالب برجام بعد از هشت سال باشید.
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی