تیتر امروز

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...
حسام سلامت:در حال تجربه جنگ داخلی هستیم/سرنوشت جنگ،می‌تواند آینده ما را تعریف کند/ جامعه چندبار به حاکمیت فرصت تغییر داد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس:

حسام سلامت:در حال تجربه جنگ داخلی هستیم/سرنوشت جنگ،می‌تواند آینده ما را تعریف کند/ جامعه چندبار به حاکمیت فرصت تغییر داد

"جامعه پلاس" عنوان برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که ذیل این برنامه همه دغدغه‌های اجتماعی مانند زنان، محیط زیست، آسیب‌های اجتماعی، مهاجرت، حاشیه نشینی و ..با حضور کارشناسان تحلیل و بررسی می‌شود.

روحانی در دیدار وزیر امور خارجه چین: روابط با چین برای ایران راهبردی است

رئیس جمهور روابط با چین را برای جمهوری اسلامی ایران راهبردی و مهم خواند و با اشاره به اراده دو کشور برای همکاری‌های بلند مدت، بر توسعه و تعمیق روابط در همه زمینه‌ها اعم از سیاسی، اقتصادی تاکید کرد.

کد خبر: ۸۴۵۰۷
۱۶:۱۵ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۰
روحانی در دیدار وزیر امور خارجه چین:روابط با چین برای ایران راهبردی است
دیدارنیوز ـ حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز شنبه در دیدار با " وانگ ایی" وزیر امور خارجه چین، گفت: تهران و پکن از روابط بسیار خوبی برخوردارند و مواضع مشترک دو کشور در موضوعات بین المللی شاهدی بر سطح مطلوب این روابط است.
 روحانی در ادامه با اشاره به پنجاهمین سالگرد روابط نوین دیپلماتیک بین دوکشور و همچنین همکاری‌های دو جانبه، منطقه‌ای و بین المللی ایران و چین بر ضرورت تسریع در اجرایی و عملیاتی شدن توافقات درزمینه پروژه‌های مهم زیرساختی و توسعه‌ای تاکید کرد.
رئیس جمهورهمچنین با قدردانی از مواضع پکن در حمایت از ایران در مجامع بین المللی از جمله موضوع برجام و مقابله با یکجانبه گرایی و زیاده خواهی آمریکا و محکومیت تحریم‌های این کشور علیه ایران، اظهار داشت: همکاری‌های دو کشور برای اجرای برجام و عمل به تعهدات برجامی از سوی کشور‌های اروپایی بسیار مهم و می‌تواند موجب تغییر شرایط فعلی برجام شود.
روحانی در ادامه با تأکید بر تلاش همه جانبه برای مبارزه با تروریسم و افراطی گری در منطقه با اشاره به طرح صلح هرمز ارائه شده از سوی ایران برای تحقق این هدف، عامل اصلی بی ثباتی در منطقه را حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه دانست و اقدامات مداخله جویانه آمریکایی‌ها در منطقه را محکوم کرد.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایران و چین برغم تحریم‌های آمریکا و جنگ اقتصادی علیه ملت ایران، افزایش همکاری بخش‌های خصوصی دو کشور را موجب تقویت مناسبات اقتصادی دانست.
روحانی با بیان اینکه در این سفر سندی امضاء خواهد شد که چشم انداز رابطه ۲۵ ساله ایران و چین را روشن و مشخص می‌کند، اظهار داشت: در خصوص واکسن کرونا افزایش همکاری‌های دو کشور ضروری است و خواهان تهیه و تأمین واکسن بیشتری از چین هستیم.
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به موفقیت‌های دو کشور در امر مقابله با ویروس کرونا از جمله تولید واکسن برای مهار این پاندمی خطرناک، همکاری و به اشتراک گذاشتن تجربیات در این زمینه بویژه همکاری در زمینه تولید واکسن مشترک را مورد تاکید قرارداد.
روحانی با ابراز امیدواری به اینکه در سال ۲۰۲۱ کسری مبادلات تجاری دو کشور در سال گذشته جبران شود، خاطرنشان کرد: علاقمند هستیم چین همچنان به عنوان شریک بزرگ تجاری با ایران باشد و در زمینه سرمایه‌گذاری مشترک همکاری‌های بیشتری داشته باشیم.
وزیر امور خارجه چین نیز دراین دیدار، درخصوص همکاری‌های دوجانبه تهران – پکن گفت: چین همواره برای این موضوع اهمیت زیادی قایل بوده و تلاش کرده برغم برخی مسایل این موضوع در اولویت رابطه با ایران قرار بگیرد.
"وانگ ائی" با بیان اینکه چین همواره با زیاده طلبی و تحریم‌های یکجانبه آمریکا مخالفت کرده و در عرصه بین المللی این مخالفت خود را نشان داده است، افزود: فشار حداکثری اقدامی خلاف قانون و ضد بشری است که از حمایت بین‌المللی برخوردار نیست.
وزیر امور خارجه چین از برجام به عنوان یک سند چند وجهی که دستاورد چند جانبه گرایی است، نام برد و گفت:باید دقیقاً به برجام عمل شود و مورد استناد همه کشور‌های دخیل در آن باشد.
وانگ ائی با تاکید بر اینکه خروج آمریکا از برجام یک اقدام خلاف قواعد بین‌المللی بوده است، گفت: آمریکایی‌ها در دولت جدید می‌خواهند در این سیاست تجدید نظر کنند و به برجام برگردند، چین نیز از این اقدام آنان استقبال می‌کند.
وزیر امور خارجه چین مواضع این کشور را روشن و شفاف خواند و اظهار داشت:اعتقاد داریم حفظ برجام، حفظ چندجانبه‌گرایی و حفظ قواعد و قوانین بین‌المللی است و آمریکایی می‌بایست تحریم‌های اعلام شده علیه ایران را لغو کند، به برجام برگردد و همچنین با تامل در اشتباه خود، تعهد بدهد که در آینده چنین اقداماتی را در پیش نگیرد.
وانگ ائی همچنین با بیان اینکه چین از امنیت و صلح و ثبات در منطقه استقبال می‌کند، حمایت کشورش را از "طرح صلح هرمز" ارائه شده از سوی ایران برای برقراری صلح و ثبات در منطقه اعلام کرد.
وزیر امور خارجه چین، دخالت‌های آمریکا و قدرت‌های خارجی در منطقه را موجب آشفتگی و ناامنی در منطقه دانست و افزود: باید راه‌حل‌های سازنده و مورد قبول همه کشور‌های منطقه در این خصوص مد نظر قرار گیرد.
وانگ ائی درخصوص مقابله با بیماری کووید ۱۹ و واکسن کرونا نیز گفت: چین در تأمین واکسن کرونا در کنار ایران خواهد بود و قطعاً در این خصوص با ایران همکاری مؤثر خواهد کرد و با توجه به اینکه واکسن کرونا یک محصول عمومی بین‌المللی و بهداشتی است و تأمین و ارایه آن به ایران باید به عنوان یک اقدام بشردوستانه تلقی شود.
وزیر امور خارجه چین تاکید کرد: براساس توافقات به عمل آمده در آینده، مقدار بیشتری از واکسن کرونا را در اختیار ایران قرار خواهیم داد و ایران در اولویت ما برای ارایه واکسن است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کرامت سلیمی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
0
0
یک موضوع بسیار مهم که نشان می دهد موضوع سلاح هسته ای و انرژی هسته ای یک بازی کثیف سیاسیست و در حقیقت چیزی به عنوان سلاح هسته ای مطلقا وجود خارجی ندارد این است که در طی 15 سال اخیر بارها و بارها تعدادی از دانشمندان به اصطلاح اتمی امریکا به روسای جمهور امریکا نامه نوشته اند و درخواست کرده اند که دولت امریکا توافق هسته ای با ایران را امضا کند و به طور پیوسته و مستمر این قرارداد را ادامه دهد

چه عاملی باعث شد که تعدادی دانشمند اتمی چنین درخواستی از دولت امریکا بکنند. علت نگرانی انها چیست؟

این عامل چیزی نیست جز اینکه منافع این به اصطلاح دانشمندان درخطر است. در واقع همه انسانها وقتی منافعشان در خطر قرار بگیرد واکنش نشان میدهند. مثلا" کارگران در تغییرات کارخانه ها و تعدیل نیرو , کشاورزان در کاهش بارندگی و بروز خشکسالی و تجار در رکود بازار و کاهش قدرت خرید مردم .

اصولا" سیاستمداران و دولتمردان به دانشمندان به عنوان ابزاری نگاه میکنند که باید در راستای منافع انها عمل کنند و هیچ نقشی در سیاستها و تصمیم گیریها ندارند.

سیاستمداران انقدر مغرور و از خود راضی هستند که به کسی اجازه اظهار نظر نمیدهند و جز نظر و دیدگاه خودشان نظر و دیدگاه هیچ شخص یا گروه دیگری را قبول ندارند و اصلا" دانشمند هسته ای امریکا از کجا میداند ایران کجاست و در صنعت هسته ای چه وضعیتی دارد؟

در هر اداره , سازمان یا شرکتهای صنعتی کارفرمایان و مدیران از اینکه کارکنانشان یکدست و متحد باشند نه تنها خوششان نمی اید بلکه از این موضوع واهمه دارند چون یکدستی نیروها میتواند به روند کار لطمه بزند و با تحت فشار قرار دادن کارفرما تقاضای حقوق بیشتر نمایند. بنا بر این همیشه کلی هزینه میکنند تا بین نیروها تفرقه بیندازند و حتی هنگام استخدام نیروها افرادی را نیز استخدام میکنند تا بتوانند جو خفقان و ترس ایجاد کنند.

این افراد در سازمانی که کار میکنند به گونه ای عمل میکنند که همیشه یک جو بی اعتمادی بین نیروهای ان سازمان حاکم شود و کارفرمایان و مدیران هوای این افراد را دارند و حقوق و مزایای خوبی به انها می دهند و تا زمانی که بتوانند جو خفقان و بی اعتمادی را در سیستم حفظ کنند از حمایت کارفرمایان و مدیران و حقوق و مزایای عالی برخوردارند واگر زمانی نتوانند این فضا را حفظ کنند بی ارزش میشوند ودیگر به انها حقوق و مزایای عالی نمی دهند.

در مورد دانشمندان هسته ای موضوع مشابهی بر قرار است. دولت امریکا افرادی را به عنوان دانشمند اتمی استخدام نموده که کار انها این است که یک ژست عجیب وغریب به خود بگیرند و موضوعاتی از قبیل انرژی هسته ای , کوانتوم و .... را واقعی جلوه دهند و ترس و وحشت از بمب اتم و دیگر موضوعات دروغین را پیوسته در دنیا ایجاد کنند.

یکی ابروی پرپشت میگذارد و هنگام مطالعه با دست ابروهایش را بالا می اورد. یکی جلوی تخته سیاه می ایستد و در پشت سرش بر روی تخته سیاه چند عبارت و معادله ریاضی نوشته وبجای نمادهای متداول ریاضی از حروف پیچ و خم دار یونانی استفاده میکند تا موضوع را پیچیده تر و با ابهت تر نشان دهد.

دیگری با یک قیافه کج و معوج و با حالت عصبی حود را در حال مطالعه و انجام محاسبات پیچیده نشان میدهد.

عده ای هم قیافه متفکرانه ای به خود گرفته اند و خود را مشغول کار با دستگاه های عجیب و غریب نشان میدهند.

این دانشمندان عجیب و غریب و فریبکار از زندگی و امکانات خوبی برخوردار هستند. حال اگر دروغ بودن سلاح هسته ای فاش شود این افراد بی ارزش می شوند و دولت امریکا دیگر به انها بهایی نمیدهد و از زندگی و مزایای عالی محروم می شوند و چون هیچ کاری بلد نیستند باید بروند در مکانهای عمومی مثل بازار و ترمینالها کفش مردم را واکس بزنند تا لقمه نانی گیرشان بیاید.

پس دانشمندان هسته ای امریکا نگران منافع خود و زندگی راحت و مفت خوریشان هستند نه نگران امنیت جهان.


در ضمن این موضوع نیز درخور تامل و فکر است که چرا دانشمندان به اصطلاح هسته ای روسی ، چینی ، هندی ، پاکستانی ، افر یقای جنوبی و سایر کشورهای مدعی داشتن سلاح هسته ای هیچ عکس العملی نشان نمی دهند و بی خیال موضوع هستند.
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی