تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...
اجلاس امنیتی مونیخ زیر سایه کرونا؛

ویژگی‌های متفاوت کنفرانس امنیتی مونیخ امسال/ از جای خالی ظریف تا حضور یک زن ایرانی

نشست کنفرانس امنیتی مونیخ که هر سال در بهمن‌ماه برگزار می‌شد، امسال متأثر از بحران کرونا با تاخیر برگزار می‌شود؛ نشستی که ۷۰ سال قدمت دارد و هر سال در هتل تاریخی بایریشه هوف شهر مونیخ برگزار می‌شد و معمولاً یک سخنران هم از ایران داشت در حالی که امسال فقط مجری برنامه یک ایرانی دورگه است.

کد خبر: ۸۲۴۸۲
۱۰:۱۷ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹

ویژگی‌های متفاوت کنفرانس امنیتی مونیخ امسال/ از جای خالی ظریف تا حضور یک زن ایرانی

 

دیدارنیوز ـ از دیگر تفاوت‌های اجلاس امسال مونیخ غیرحضوری بودن آن است یعنی برخلاف هر سال سخنرانان از طریق ویدئو کنفرانس در آن شرکت می‌کنند.

از سوی دیگر برای نخستین بار در ۷۰ سال گذشته، یک رئیس جمهوری آمریکا قرار است شخصاً در اجلاس سخنرانی کند، گفته شده بایدن می‌خواهد در این اجلاس درباره پیوستن آمریکا به برجام سخن بگوید.

برگزارکنندگان اجلاس امنیتی مونیخ گفته‌اند علاوه بر بن‌بست برجام، کرونا، معضلات روند صلح در افغانستان، وضعیت مناسبات دو سوی اقیانوس و نوع و انسجام رویکرد‌های غرب در برابر چین و روسیه از دیگر محور‌های نشست امسال است.

پیشینه کنفرانس به سال ۱۹۶۲ برمی‌گردد. در این سال، یکی از افسران آلمانی به نام «اوالد فون کلایست» که در اواخر زمامداری هیتلر در کودتای نافرجام علیه او شرکت داشت، مبتکر گردهمایی مونیخ شد تا محلی باشد برای بحث درباره بحران‌های جهانی.

از ایران یک سال علی لاریجانی (رئیس وقت مجلس) به کنفرانس امنیتی مونیخ دعوت شد، اما سال‌های بعد محمدجواد ظریف (وزیر خارجه) پایه ثابت نشست‌های مونیخ بود؛ حتی سال گذشته که آمریکا ظریف را تحت تحریم قرار داد و به او ویزای آمریکا را برای یک نشست سازمان ملل نداد، ظریف در اجلاس امنیتی مونیخ سخنرانی کرد. با این حال در فهرست سخنرانان امسال نام هیچ ایرانی به چشم نمی‌خورد هرچند هدایت و مدیریت پانل‌های بحث در کنفرانس امسال را ناتالی امیری، خبرنگار ایرانی-آلمانی، به عهده دارد.

آنتونیو گوترش (دبیر کل سازمان ملل)، بیل گیتس (رئیس مایکروسافت)، دبیر کل سازمان بهداشت جهانی، جو بایدن (رئیس جمهوری آمریکا)، آنگلا مرکل (صدراعظم آلمان)، امانوئل مکرون (رئیس جمهوری فرانسه)، رئیس شورای اروپا، دبیرکل ناتو، جان کری (وزیر خارجه اسبق آمریکا) و بوریس جانسون (نخست وزیر انگلیس) مشهورترین سخنرانان اجلاس امسال هستند.

با بررسی لیست سخنرانان امسال اجلاس امنیتی مونیخ که مقامات منطقه‌ای و بین‌المللی همیشگی در آن غایب هستند، اجلاس امسال را می‌توان اجلاسی برای احیای روابط پیشین آمریکا و اروپا پس از یک افول ۴ ساله در دوران ترامپ قلمداد کرد.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی