تیتر امروز

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!
افاضات اضافه

به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!

در هفته‌ای که گذشت، عوام‌الملک به مسایل مهم و حساسی چون موی نسوان پرداخته و درباره حوادث اخیر در کشور گفته ما عوام، رعیتی بیش نیستیم و نباید این را فراموش کنیم.
برای انجام یک تحقیق؛

دولت انگلیس مجوز کرونایی کردن افراد سالم را صادر کرد

دولت انگلیس اجازه انجام تحقیقی را صادر کرده تا افراد جوان و سالم در معرض ویروس کرونا قرار گیرند تا درک محققان از سیستم ایمنی بدن انسان ارتقا یابد.

کد خبر: ۸۲۳۷۴
۱۲:۰۱ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹

دولت انگلیس مجوز کرونایی کردن افراد سالم را صادر کرد

 

دیدارنیوز ـ به نقل از ایندپندنت، انگلیس اجازه اجرای تحقیقی را صادر کرده که طی آن برای نخستین بار داوطلبان سالم و جوان در معرض کووید ۱۹ قرار می‌گیرند. هدف این تحقیق ارتقای درک انسان از ویروس است.

پژوهش مذکور قرار است در هفته‌های آینده برگزار شود و طی آن ۹۰ فرد بین ۱۸ تا ۳۰ سال با دقت زیاد انتخاب می‌شوند که ریسک ابتلای آنان به عوارض شدید کووید ۱۹ کمتر است. در مرحله بعد آن‌ها در محیطی ایمن و کنترل شده در معرض ویروس کرونا قرار می‌گیرند.

محققان در تحقیق مذکور از ویروس کرونایی استفاده می‌کنند که در مارس ۲۰۲۰ وارد انگلیس شد. داوطلبان پس از قرار گرفتن در معرض ویروس، تحت نظارت مداوم محققان و پزشکان قرار می‌گیرند. آن‌ها حداقل ۱۷ روز در قرنطینه نگهداری می‌شوند و فقط پس از آنکه مشخص شد بیماری را انتقال نمی‌دهند، می‌توانند به خانه شأن برگردند.

دولت برای انجام این پژوهش ۳۳.۶ میلیون پوند اختصاص داده که به پزشکان کمک می‌کند به درک بهتری از سیستم ایمنی بدن در مقابل ویروس کرونا دست یابند و عواملی را شناسایی کنند که روی انتقال آن تأثیرگذار هستند.

این فرایند به «تحقیق چالش انسانی» مشهور است و هدف مرحله نخست آن تعیین کمترین میزان ویروسی است که به ایجاد عفونت در بدن انسان منجر می‌شود. محققان تخمین می‌زنند این مرحله حدود ۲ ماه طول بکشد.

پس از تکمیل این مرحله با توجه به نتایج آزمایش، داوطلبان دیگری استخدام، واکسینه و در معرض ویروس قرار می‌گیرند تا به شناسایی کارآمدترین واکسن‌ها و توسعه آن‌ها کمک شود. البته اجرای این بخش از پژوهش هنوز تأیید نشده است.

تحقیق چالش انسانی با همکاری کارگروه واکسن دولت، امپریال کالج لندن، بنیاد NHS رویال فری لندن و شرکت hVIVO انجام می‌شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی