تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

رئیس هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی: اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای دارو قابل دوام نیست

رئیس هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران گفت: با توجه به روند کنونی تخصیص ارز دارو، ادامه اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومان قابل دوام نیست، اما تصمیم به تغییر آن در سال آینده باید زودتر اعلام شود تا امکان برنامه‌ریزی مناسب وجود داشته باشد.

کد خبر: ۷۳۹۷۷
۱۳:۲۳ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ محمد عبدزاده روز چهارشنبه افزود: در مورد اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو آخرین صحبت یک مقام دولت، اظهارات آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری است که اعلام کرد تا پایان امسال (سال ۹۹) ارز ۴۲۰۰ تومانی برای دارو برقرار است بنابراین مبنای فعالیت کارخانه‌ها و صنایع دارویی ایران فعلا همین خبر است.
 
وی ادامه داد: فعلا هیچ خبری درباره تغییر نرخ ارز برای واردات دارو و مواد اولیه دارویی اعلام نشده، اما اگر هر تغییری قرار باشد در آینده اتفاق بیفتد باید زودتر اعلام شود تا از اکنون راهکار‌ها و شیوه‌های تامین و تولید دارو متناسب با آن اصلاح شود و تغییر کند تا صنایع دارویی و مردم کمترین آسیب را ببینند.
 
رئیس هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران گفت: در هر صورت با توجه به روند تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی در سال جاری و سال گذشته و تاخیر‌هایی که رخ داده به نظر می‌رسد ادامه این روند قابل دوام نیست و باید حتما تغییراتی اعمال شود.
 
عبدزاده افزود: سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی برای تغییر نرخ ارز دارو و مواد اولیه، قیمت گذاری دارو، حمایت از بیماران و تامین نقدینگی برنامه و پیشنهاد‌های عملی دارد و اگر به این نکات توجه شود، می‌توانیم با کمترین تبعات تغییر نرخ ارز دارو را در کشور اجرایی کنیم.
 
پیش از این، عباس کبریایی زاده، نائب رئیس سابق سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی و عضو فعلی این سندیکا به ایرنا گفته بود: این سندیکا با اختصاص ارز دولتی به این شکل مخالف است، چون خلاف اصول اقتصادی است. دولت باید سیاست‌های کارآمدتری در جهت حمایت از تولید ملی داشته باشد. اینکه به برخی دارو‌های خارجی ارز دولتی داده شود و به داروی تولید داخل ارز میانه یعنی ترکیبی از ارز دولتی، نیمایی و آزاد داده شود، موازنه درستی نیست.
 
نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران گفت: ظاهرا بر اساس آنچه بانک مرکزی اعلام کرده، دولت در تامین منابع ارزی محدودیت دارد. به هر حال فروش نفت متوقف شده و منابع ارزی دولت محدود است و به ناچار بخشی از ارز دارویی را به ارز نیمایی منتقل کرده اند.
 
وی افزود: مساله این است که همین ارز نیمایی به طور مستمر برای کارخانه‌های دارویی تامین نمی‌شود. بانک مرکزی از اواخر دی سال گذشته روند اختصاص ارز منظم و مستمر برای حوزه دارویی نداشته و به همین علت تراکم و ازدحام پروفرم‌های واردات مواد دارویی را در وزارت بهداشت داریم.
 
کبریایی زاده گفت: در واقع الگوی منطقی و اطمینان بخش در اختصاص ارز برای تامین کالا‌های مورد نیاز صنعت دارو از سوی بانک مرکزی مشاهده نمی‌شود. در مواقعی برای تعدادی از اقلام یک کارخانه دارویی ارز تامین شده و برای اقلام دارویی دیگر ارز تامین نشده و فقدان همان کالایی که امکان واردات پیدا نکرده چرخه تولید را متوقف می‌کند.
 
نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران افزود: از نوروز امسال به بعد و به خصوص در یک ماه گذشته روند اختصاص ارز دارویی بسیار نامرتب شده، حتی تخصیص ارز نیمایی هم برای حوزه دارو با تاخیر‌های بیش از یک ماهه مواجه شده است در حالی که کالا‌های خارجی متعددی در بازار دیده می‌شود که به هر حال به نحوی ارز واردات آن‌ها تامین شده است.
 
وی گفت: تخصیص ارز برای واردات از روند درستی تبعیت نمی‌کند، وقتی یک کارخانه داروسازی یک قطعه یا یک ماده جانبی را می‌خواهد وارد کند، گاهی چند ماه منتظر ارز نیمایی می‌ماند و این روند منصفانه نیست.
 
کبریایی زاده گفت: برای تامین ارز ۴۲۰۰ تومانی به منظور واردات مواد اولیه نیز گاهی شرکت‌های دارویی بیش از چهار ماه معطل می‌شوند، میزان معطلی برای تامین ارز دولتی در مواردی به ۶ ماه می‌رسد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی