تیتر امروز

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...
اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر مطرح کرد: تکمیل تخت‌های بیمارستان‌ها با مراجعات خانوادگی

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به روند شیوع بیماری کرونا گفت: اکنون بیمارانی با کمترین علامت مثلا صرفا با از دست رفتن حس بویایی مراجعه می‌کنند، اما سی‌تی‌اسکن این بیماران، درگیری وسیع با بیماری را نشان می‌دهد و بلافاصله بدحال می‌شوند و باید اکسیژن دریافت کنند.

کد خبر: ۷۳۴۹۹
۱۴:۲۶ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ دکتر مجتبی کلانتر با اشاره به روند بیماری کرونا در روز‌های اخیر، اظهار کرد: در روز‌های گذشته، مراجعات فامیلی و خانوادگی زیاد شده و گاه از یک خانواده پنج نفره، همه درگیر کرونا هستند و به معنی این است که بیماری به صورت خانوادگی در حال انتشار است.
 
وی افزود: انتشار بیماری به صورت خانوادگی هشداری برای ما است؛ این مساله بسیار خطرناک است و مردم باید تجمعات خانوادگی را محدود کنند.
 
کلانتر ادامه داد: از طرف دیگر اکنون بیمارانی با کمترین علامت مثلا صرفا با از دست رفتن حس بویایی مراجعه می‌کنند، اما سی‌تی‌اسکن این بیماران، درگیری وسیع با بیماری را نشان می‌دهد و بلافاصله بدحال می‌شوند و باید اکسیژن دریافت کنند.
 
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: وضعیت مراجعه‌کنندگان نشان می‌دهد که رفتار ویروس تغییر کرده و از این بابت نگران هستیم. اگر قرار است مراجعات خانوادگی ادامه داشته باشد، با مراجعه سه چهار خانواده به بیمارستان، به زودی تخت‌ها پر خواهند شد.
 
وی بیان کرد: با وجود همه زحمات کادر بهداشت و درمان، شرایط خوب نیست. در حال حاضر جوانان بیشتر به بیمارستان مراجعه می‌کنند و میانگین سنی ابتلا و مرگ و میر نیز کمتر شده است.
 
کلانتر افزود: پس از گذشت از پیک اول بیماری، حدود ۴۰ تا ۵۰ روز هیچ مورد فوتی در شوشتر نداشتیم، اما در یک ماه گذشته از آغاز پیک دوم تاکنون حدود ۲۱ مورد فوتی داشته‌ایم.
 
وی بیان کرد: به طور میانگین روزانه حدود ۲۰ تا ۲۵ بیمار مشکوک به کرونا به بیمارستان خاتم‌الانبیاء شوشتر مراجعه می‌کنند. چگالی موارد مثبت در نمونه‌های انجام‌شده بالا است و ۶۵ تا ۷۰ درصد نمونه‌ها مثبت هستند.
 
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر تصریح کرد: این وضعیت، زنگ خطر است و می‌تواند به معنی وجود موارد مثبت زیاد در شهرستان باشد بنابراین با توجه به اینکه بسیاری از مبتلایان بدون علامت هستند، از ابتدای هفته جاری تعداد موارد نمونه‌گیری سرپایی را افزایش داده‌ایم تا موارد مثبت را بیشتر شناسایی و قرنطینه کنیم.
 
وی افزود: با وجود بازگشایی مدارس و ترس از افزایش ابتلای کودکان، با تمهیدات اندیشیده‌شده و مراقبت خانواده‌ها خوشبختانه تاکنون مورد ابتلای کودکان زیر ۱۲ سال بسیار کم بوده است.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی