تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

عبدالله: احتمالا طالبان نفوذ قابل توجهی در شکل دهی آینده دولت افغانستان خواهد داشت

فرستاده ارشد صلح دولت افغانستان در واکنش به ادعای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در روز پنجشنبه مبنی بر خروج همه سربازان آمریکایی از افغانستان تا پایان سال جاری میلادی گفت، حتی با وجود اینکه جزئیات چنین اعلامی را نمی‌داند خروج زودهنگام این نیروها می تواند "تبعات" داشته باشد.

کد خبر: ۷۳۲۶۰
۱۲:۳۹ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹
دیدارنیوز - عبدالله عبدالله، فرستاده ارشد صلح دولت افغانستان در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس در پایتخت هند اظهار کرد: ما به واقعیات میدانی بی توجه نیستیم اما این منجر به غلبه یک طرف بر طرف دیگر نخواهد شد. افزایش خشونت در منطقه در حل و فصل صلح آمیز درگیری اخلال ایجاد می‌کند.

عبدالله عبدالله تصدیق کرد، انتظار می‌رود طالبان نفوذ قابل توجهی در شکل دهی به آینده دولت افغانستان داشته باشد اما این به نفع کشور وی است که این دولت روابط با منطقه و جاهای دیگر برقرار و آن را تقویت کند.

او همچنین خواستار "آتش بس انساندوستانه" شد تا افغانستان و شرکای بین المللی آن بتوانند به برخی مسائل کلیدی این کشور همچون فساد شایع و کمبود بودجه نظامی آموزشی که به گفته ناظران مدتها این کشور را گرفتار ساخته، رسیدگی کنند.

او تاکید کرد: هر چه زودتر ما به یک راه حل برسیم بهترمردم افغانستان می توانند نه فقط به خشونت و درد و رنج بلکه همچنین به مسائل مربوط به مردم نیز پایان دهند.

عبدالله همچنین تاکید کرد که هر چند که مساله افغانستان درگیر با کلیت جامعه بین‌المللی است، او امیدوار است که هند در این فرآیند "از طریق تشویق حامیان همزیستی و مسامحه" نقشی مهم ایفا کند.رهبران نظامی و غیرنظامی هند حامی راه حل جامع و صلح آمیز در فرآیند صلح افغانستان بوده و انتظار می‌رود تعاملات با دهلی نو در هفته‌ها و ماه‌های آینده تعمیق یاب

او تاکید کرد: هند همچنین حامی یک افغانستان همراه با صلح در داخل و یک افغانستان دموکراتیک است که پناهگاه گروه‌های تروریستی نشود.

عبدالله عبدالله خاطر نشان کرد:این همراستا با مطالبات مردم افغانستان و فداکاری‌هایی است که مردم ما برای آن داشته‌اند.

این سفر عبدالله عبدالله به هند در عین حال نشان دهنده تغییر تدریجی رویکرد هند در قبال تعامل با فرآیند صلح جاری در افغانستان است که دو سال پیش آغاز شد و برای نخستین بار برای شرکت در آن دعوت شده است.
عبدالله عبدالله به عنوان رئیس شورای عالی آشتی ملی افغانستان ناظر بر تلاشهای دولت کابل در مذاکرات است. این اولین سفر او به هند بعد از تشکیل دولت جدید در کابل در پی انتخابات سال گذشته میلادی است.
او در ادامه این مصاحبه در محل یک هتل مجلل در دهلی نو اظهار کرد، مذاکراتش با رهبران هند که محورش "صلح و ثبات در منطقه" بوده‌اند موجب دلگرمی او شده‌اند.

به گفته عبدالله عبدالله، رهبران هند به او اطمینان داده‌اند که هند از هر گونه راه حل قابل قبول برای مردم افغانستان حمایت خواهد کرد.

او که روز سه شنبه وارد هند شد تا کنون با نارندرا مودی، نخست وزیر هند، اس. جایشانکار، وزیر امور خارجه و دیگر مقامهای عالی رتبه این کشور شامل بیپین راوات، رئیس ارتش آن دیدار داشته است.

هند مدتها از تعامل مستقیم در مذاکرات صلح افغانستان اکراه داشته اما سفرهای اخیر زلمای خلیلزاد، فرستاده ویژه آمریکا برای افغانستان و عبدالرشید دوستم، سیاستمدار رده بالای افغان به هند نشان دهنده تمایل جدید دهلی نو برای ایفای نقشی بزرگتر در فرآیند صلح این کشور است.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی