تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

کودکان واکسن آنفلوآنزا بزنند

به اعتقاد متخصصان عفونی، کودکان نیز باید گیرنده این واکسن باشند. زیرا اطفال جزو گروه‌های در معرض خطر طبقه‌بندی می‌شوند.

کد خبر: ۷۱۲۲۱
۱۱:۱۲ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ دکتر عالیه پوردست، متخصص بیماری‌های عفونی، در یادداشتی در روزنامه جام جم نوشت: «با گذشت هفت ماه از شیوع ویروس کرونا در کشور خوشبختانه می‌توان اعلام کرد که کودکان علائم خفیف‌تری از بیماری را بروز می‌دهند. به عبارت دیگر کودکان گرچه به این ویروس آلوده می‌شوند، اما در اکثر موارد نوع خفیف بیماری را تجربه می‌کنند و علائمی همچون سرماخوردگی دارند. در این هفت ماه مشاهدات بالینی متخصصان نشان می‌دهد که آبریزش بینی، بدن درد و علائم گوارشی همچون اسهال و استفراغ از نشانه‌های اصلی ابتلای کودکان به کروناست که خوشبختانه در اغلب موارد با استراحت در منزل و مراقبت‌های پرستاری بهبود می‌یابد.
 
البته این روی خوب ماجرای کرونا در کودکان است؛ چرا که تعدادی از آن‌ها علائم حاد پیدا می‌کنند و حتی با کمال تاسف از دنیا می‌روند. این گروه از کودکان اغلب بیماری‌های زمینه‌ای دارند و در بخش‌های مراقبت ویژه بستری می‌شوند که بیشتر آن‌ها شانس بازگشت به زندگی را پیدا نمی‌کنند.
 
شاید یکی از دلایل کمتر درگیر شدن کودکان با بیماری و خفیف بودن علائم در آن‌ها مراقبت خانواده‌ها و تماس کمتر کودکان با دیگران باشد؛ چه‌بسا که اگر این تماس‌ها بیشتر شود، علائم نیز بیشتر شود. اکنون بیشترین نگرانی‌ها از بابت بازگشایی مدارس و تجمع بچه‌ها در آموزشگاه‌هاست که می‌تواند به تشدید ابتلای کودکان به کرونا منجر شود. البته خوشبختانه اکثر مدارس به صورت غیر حضوری فعالیت می‌کنند، اما نگرانی ما از بابت مدارس و عمدتا غیرانتفاعی‌هاست که آموزش‌های حضوری را با جدیت پی گرفته‌اند.
 
از سوی دیگر نگرانی متخصصان در فصول پاییز و زمستان از بابت همزمانی کرونا و آنفلوآنزاست که می‌تواند کودکان را نیز به اندازه بزرگسالان تهدید کند. با این که وزارت بهداشت اعلام می‌کند که فقط گروه‌های حساس از جمله افراد بالای ۶۰ سال، مبتلایان به دیابت، زنان باردار و افراد درگیر با بیماری‌های مزمن باید واکسن آنفلوآنزا دریافت کنند، اما به اعتقاد متخصصان عفونی، کودکان نیز باید گیرنده این واکسن باشند. زیرا اطفال جزو گروه‌های در معرض خطر طبقه‌بندی می‌شوند.
 
در واقع از آنجا که تعداد دوز‌های واکسن آنفلوآنزا محدود است، وزارت بهداشت حرفی از کودکان به میان نمی‌آورد، ولی اگر همه کودکان این واکسن را دریافت کنند، همزمانی کرونا و آنفلوآنزا مخاطرات کمتری برای کودکان خواهد داشت. البته بجز دریافت واکسن، رعایت موارد بهداشتی نیز باید همچنان به کودکان یادآوری شود تا این گروه از خطرات بیماری کرونا در امان بمانند. برای مصون ماندن کودکان از کرونا، بزرگسالان نیز باید در ارتباط با آن‌ها بهداشتی رفتار کنند؛ چراکه بزرگسالان ارتباطات اجتماعی گسترده‌ای دارند و اگر احتیاط نکنند، می‌توانند عامل انتقال بیماری به کودکان باشند.»
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی