تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

شینزو آبه به دنبال معاوضه نفت خام ایران با غلات آمریکایی بود

یک رسانه ژاپنی به نقل از برخی منابع مدعی شده است که توکیو برای کاهش تنش میان تهران-واشنگتن به دنبال تعویض نفت خام تهران با غلات آمریکا بوده است.

کد خبر: ۷۰۷۶۱
۲۰:۰۹ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹
شینزو آبه به دنبال معاوضه نفت خام ایران با غلات آمریکایی بود
 
دیدارنیوز -  خبرگزاری کیودو به نقل از برخی منابع مدعی شده‌ است که دولت شینزو آبه در تلاش برای کاهش تنش‌ها میان ایران و آمریکا، به طور مخفیانه معاوضه نفت خام ایران با غلات آمریکایی را پیشنهاد داده بود.

دو منبع دولتی ژاپن به کیودو نیوز اطمینان دادند که این پیشنهاد در ژوئن ۲۰۱۹ طی سفر آبه به ایران به عنوان تلاشی برای میانجیگری میان ایران و آمریکا مطرح شده بود.

طبق این طرح، تحریم‌های آمریکا علیه ایران از طریق معاوضه ذرت و سویای واشنگتن با نفت خام تهران از طریق ژاپن دور زده می‌شد. آمربکا در آن زمان در جنگ تجاری با پکن به سر می‌برد و به دنبال خریدارانی برای غلات خود بود و ایران نیز به دلیل تحریم‌ها، به دنبال فروش نفت بود.

کیودو می‌نویسد: این تلاش دیپلماتیک که محوریت آن بیشتر ترغیب ایران به مذاکره با آمریکا بود، در نهایت ناکام ماند چراکه ژاپن نتوانست بر اصرار ایران مبنی بر برداشته شدن تمامی ترحیم‌ها پیش از گفت‌وگو با آمریکا غلبه کند.

این منابع گفته‌اند: بی‌اعتمادی عمیق ایران به ایالات متحده و سیاست‌های بی‌ثبات دونالد ترامپ نیز عاملی برای شکست میانجیگری ژاپن بود.

یک منبع دیگر مدعی شده است که علی‌رغم ناکامی طرح ژاپن، طرح‌های پیشنهادی سایر کشورهای دوست نیز با جدیت بررسی می‌شد.

در سپتامبر سال گذشته، فرانسه پیشنهاد تهیه یک خط اعتباری برای ایران به ارزش ۱۵ میلیون دلار را ارائه کرده بود.

این منبع خاطرنشان کرد که پیشنهاد ژاپن از پیشنهاد فرانسه بهتر آماده و تنظیم شده بود.

در اواخر ۲۰۱۹ نیز تلاش‌هایی برای ترغیب ایران به در نظر گرفتن هر دو پیشنهاد ژاپن و فرانسه به منظور افزایش احتمال حصول توافق انجام شده بود.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی