تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

برای فرار از لیست سیاه FATF؛ پاکستان طالبان را تحریم کرد

پاکستان برای جلوگیری از قرار گرفتن در فهرست سیاه «گروه ویژه اقدام مالی» (اف‌ای تی اف) تحریم‌هایی را علیه گروه طالبان وضع کرد.

کد خبر: ۶۹۴۸۰
۱۲:۰۸ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از یورونیوز، پاکستان برای جلوگیری از قرار گرفتن در فهرست سیاه گروه ویژه اقدام مالی تحریم‌هایی را علیه گروه طالبان، شبکه حقانی، داعش و القاعده وضع کرد.
 
نام «ملا عبدالغنی برادر» مذاکره کننده ارشد گروه طالبان در گفتگو‌های صلح افغانستان نیز در میان ده‌ها نفر از تحریم شدگان دیده می‌شود.
 
اسلام آباد همچنین چند نفر از اعضای شبکه حقانی از جمله سراج الدین حقانی، معاون رهبر طالبان را نیز تحریم کرده است.
 
چند نفر از مقامات امنیتی پاکستان که نخواستند نامشان فاش شود وضع تحریم‌های مالی علیه طالبان را بخشی از تلاش کشورشان برای جلوگیری از قرار گرفتن در فهرست سیاه «اف‌ای تی اف» توصیف کردند.
 
گفته می‌شود، گروه ویژه اقدام مالی با پولشویی و فعالیت گروه‌های تروریستی مبارزه می‌کند.
 
گروه طالبان هنوز به تحریم‌های پاکستان واکنشی نشان نداده است. این در حالی است که بسیاری از رهبران طالبان صاحب کسب و کار یا ملک در پاکستان هستند. تعدادی از آن‌ها نیز از جمله سران شبکه حقانی از دهه ۱۹۸۰ میلادی در پاکستان مستقر شده‌اند.
 
آمریکا و افغانستان در سال‌های اخیر بار‌ها پاکستان را به پناه دادن به گروه طالبان متهم کرده‌اند. در مقابل اسلام آباد همواره این ادعا را رد کرده است.
 
با در نظر گرفتن زمان اعلام تحریم‌های مالی پاکستان علیه طالبان این احتمال مطرح شده است که اسلام آباد قصد دارد این گروه را برای آغاز گفتگو‌ها با دولت افغانستان تحت فشار قرار دهد.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی