تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

تحلیل عجیب یک اصولگرا از ماجرای آبان ۹۸

کد خبر: ۶۲۷۰۹
۲۰:۲۹ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۹
تحلیل عجیب یک اصولگرا از ماجرای آبان ۹۸
 
دیدارنیوز - محسن مهدیان، معاون اصولگرای خبرگزاری فارس در یادداشتی تلگرامی با عنوان «روایت خناسان در ماجرای پناهی و شورش آمریکایی» نوشت:

غرض تحلیل حوادث نیست. درین متن کوتاه یک نکته سواد رسانه را با تاکید بر رفتارشناسی خبائث رسانه‌ای تحلیل می‌کنیم تا مدلی برای تمیز موارد مشابه باشد.

ماجرای پیرزن کرمانشاهی در یک خط چه بود؟ رفتار زشت و غیرانسانی مأمور شهرداری. هم باید برکنار شوند و هم محاکمه. اعمال قانون نیز باید قانونی و انسانی و اخلاقی باشد؛ بگذریم. طبیعی است که دلسوزان داخلی نسبت به موضوع حساس و اعتراض کنند. ضدانقلاب از اعتراض خودی‌ها عصبی می‌شود. لذا مأموریت می‌گیرند آنرا منحرف کنند.

چه کردند؟

ما در جنگ روایت‌ها یک “قرینه سازی” داریم و یک “انتقال و تسری”. ایندو کارکردشان اینست که ذهن را از یک مصداق به کل تسری دهند؛ بدون اینکه مخاطب متوجه شود.

مرور کنیم؛

مخاطب از مصداق پناهی عصبی است. کافیست همین مصداق را با قرینه سازی کنار یک عکس مشابه از رفتار رژیم سراسر پلشت صهیونیستی قرار دهند. انتقال پیام و تسری باعث می‌شود که ذهن مخاطب درگیر این سؤال شود: ” این که یکی است. پس ما چه فرقی با رجاله های صهیونیستی داریم؟” همین سؤال کافی است تا تکرار شود. تکرار کمک می‌کند ابرروایت همسان پنداری یک مصداق با یک ساختار در ذهن شکل بگیرد.

همین پروژه به‌صورت معکوس در شورش آمریکایی شکل گرفت. ضدانقلاب ابتدا تلاش کرد با سفیدنمایی دولت امریکا را معتقد به آزادی و تحمل اعتراضات نشان دهد. اما وقتی فیلم وحشیگری پلیس در برخورد با زنان وکودکان منتشر شد پروژه قرینه سازی و تسری را مجدد کلید زدند.

اینبار سراغ ماجرای آبان ۹۸ رفتند و با تقلیل رفتار ساختاری از اوباش آمریکایی به مصداق آبان ایرانی، ذهن مخاطب را درگیر یک سؤال جدید کردند:” اینکه همانست که ماهم داشتیم. پس آنها چه فرقی با ما دارند؟”

حال آنکه در ماجرای آبان ۹۸ ما بجای اعتراض مردمی با یک عملیات تروریستی بی سابقه مواجه بودیم. تمام سطوح ضدانقلاب، مسلحانه در خیابان ظاهر شدند. از سلطنت طلب ها تا منافقین و اراذل اجیر و…

فراموش نکنیم که روز جمعه بعد از گرانی بنزین در وکیل آباد مشهد هزاران نفر شعار می‌دادند: رضاشاه روحت شاد” و “مرگ بر دیکتاتور” و بااین حال ناجا از امنیت همین شعاردهندگان مراقبت می‌کرد. تا اینکه کشتار بی رحمانه تروریست‌ها و حمله سازمانی اوباش به کلانتری‌ها و بانک‌ها و آتش زدن پمپ بنزین‌ها کلید خورد….

خلاصه روش ضدانقلاب و مزدورهای نقاب زده در مواجهه با حوادث اخیر چنین است؛ توسعه و تسری مصداق ایرانی به کل و تشابه سازی با ساختار فاسد آمریکایی و اسرائیلی. دوم تقلیل مصداق‌های آمریکایی و تسری آن به نمونه‌های مشابه ایرانی.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی