تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

شنود اطلاعات افراد از طریق "چیپ "در گذرنامه‌ها شیطنت در فضای مجازی است

سرپرست پلیس مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی گفت: ردیابی افراد از طریق کار گذاشتن تراشه یا چیپ در گذرنامه‌ها شیطنت در فضای مجازی است.

کد خبر: ۶۲۲۳۷
۱۲:۲۴ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
شنود اطلاعات افراد از طریق
 
دیدارنیوز - به نقل از سایت پلیس، چندی پیش کلیپی در فضای مجازی دست به دست شد که در ظاهر نشان می دهد در داخل جلد گذرنامه‌ها یک چیپ کار گذاشته شده و ادعا می شد برای شناسایی اتباع ایرانی در سفرها و حتی شنود اطلاعات موبایل ها به کار می رود، سرهنگ صادق رضا دوست در واکنش به این فضا سازی، اظهار کرد: این موضوع  از دو حدود سال پیش هم مطرح بود که همان زمان در این‌خصوص بحث شد و توضیح لازم داده شد.

وی ادامه داد: ایران همانند ۹۰ درصد از کشورهای دنیا گذرنامه‌اش الکترونیکی است و براین اساس تراشه‌ای الکترونیکی در آن نصب شده که در روی جلد گذرنامه نیز علامتی شبیه دوربین حک شده که قابل رویت و در واقع بیانگر نوع گذرنامه و الکترونیکی بودن آن است.

سرپرست پلیس مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی با اعلام عضویت جمهوری اسلامی ایران در PKD که مرکز آن در کانادا است، خاطرنشان کرد: بر این اساس گذرنامه‌های صادره در جمهوری اسلامی ایران، از نوع و نسل گذرنامه الکترونیکی بوده که در واقع  نشانه‌ای از استاندارد بودن این نوع از گذرنامه‌ها در مجامع بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: این تراشه در واقع به منظور افزایش ضریب ایمنی گذرنامه ها و جلوگیری از جعل  آنها استفاده می شود.

 سرهنگ رضادوست در پاسخ به این سوال که گفته می شود از طریق این تراشه، صاحبان گذرنامه شنود می شوند، گفت: همانگونه که پیشتر گفته شد، این تراشه ها بر پایه استانداردهای بین المللی بوده و چنین عملکردی ندارند. انتشار این مطالب در فضای مجازی از سوی افراد غیر متخصص و ناآگاه صورت می‌گیرد و در واقع می توان گفت که یک شیطنت در  فضای مجازی است؛ در حالی که این مسئله دو سال پیش نیز مطرح شد و شفاف سازی لازم در این زمینه صورت گرفت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی