تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

گزارش تصویری: «گود پولاد» در آستانه تخریب!

زورخانه‌ی «پولاد» در اواخر دوره‌ی زندیه به عنوان آب انبار و در کنار مسجد وکیل، بازار وکیل ساخته شد که بعد از حدود ۱۳۰ سال به زورخانه تبدیل شد و اکنون نیز در حدود ۱۶۰ سال است که به عنوان زورخانه استفاده می‌شود.

کد خبر: ۶۱۵۶۷
۱۲:۴۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹

این بنا، اکنون به عنوان یکی از پنج زورخانه‌ی فعالِ قدیمی ایران شناخته می‌شود. زورخانه پولاد درست در وسط بافت تاریخی شهر شیراز قرار گرفته، آن‌قدر که قدم‌زنان از شاه‌چراغ تا گودخانه را فقط با پنج دقیقه پیاده‌روی می‌توان سپری کرد، هر چند میراث فرهنگی هنوز تصمیم به ثبت کردن این بنای تاریخی را که از دوره‌ی زندیه به عنوان آب‌انبار استفاده می‌شده و بعد از حدود یک قرن به زورخانه تبدیل شده را نگرفته است. کمپین راه انداخته‌اند تا شاید بتوانند از تخریب «#گود_پولاد_شیراز» جلوگیری کنند، از ورزشکاران سنتی تا فعالان میراثی و علاقمندان به این ورزش باستانی، حتی طوماری هم امضا کرده‌اند. حالا اگر این قدم‌ها جواب دهد شاید دست‌کم از تخریب این بنای زندیه تا پایان هفته میراث فرهنگی جلوگیری کنند.
مدتی است روند تخریب و تغییر کاربری این بنای تاریخی توسط یکی از مالکان جدید آن در حال جدی‌تر شدن است، کسانی هم که آن‌جا ورزش می‌کنند با شنیدن خبر احتمالِ جدی تخریب این زورخانه (با توجیه به شرایط بیماری همه گیر کرونا، خطر را پذیرفته‌اند و در این مکان یکی دو شب ورزش می‌کنند) طوماری را امضا کرده و درخواست جلوگیری از تخریب آن را دارند. پهلوان‌های زیادی مانند «مرشد محمود خداپرست»، «حاج محمدکاظم دلاوری»، «حاج ملاعلی سیف» و «پهلوان خلیل عقاب» از این مکان تاریخی سر بیرون آورده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی