تیتر امروز

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...
اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...

میرزایی: دولت عملکرد خوبی در مقابله با کرونا داشته است

رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولتمردان در سراسر دنیا با توجه به انتظارات و تنگناهای موجود به دنبال اتخاذ سیاستی به منظور تامین سلامت مردم در کنار از سرگیری فعالیت های اقتصادی و آموزشی هستند.

کد خبر: ۵۸۸۳۳
۰۹:۴۹ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - جلال میرزایی با اشاره به نحوه برخورد کشورهای مختلف با ویروس کرونا، با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا برای بسیاری از سیاستمداران دنیا غافلگیر کننده بود چراکه چنین تجربه ای را در دهه های اخیر نداشتند، اظهار داشت: شیوع این ویروس و تبدیل شدن آن به پاندمی و به دنبال آن تعطیلی فعالیت های اقتصادی، اداری و مراکز آموزسی و فرهنگی برای چندین هفته متوالی و به نوعی درگیری با یک دشمن نامرئی دست سیاستمداران دنیا را بسته است.

وی در ادامه اظهار کرد: در این دوران مدیریت بحران برای بسیاری از سیاستمداران سخت بوده است‌ چراکه شاهد ایجاد دوگانگی بین سلامت و معیشت هستند و خیلی ها تامین و حفظ سلامت را نقطه مقابل فعالیت های اقتصادی تلقی می کنند. این دوگانگی به یک چالش برای سیاستمداران و دولتمردان در کشورهای مختلف تبدیل شده است. دولتمردان در سراسر دنیا با توجه به انتظارات و تنگناهای موجود به دنبال اتخاذ سیاستی به منظور تامین سلامت مردم در کنار از سرگیری فعالیت های اقتصادی و آموزشی هستند.

نماینده مردم ایلام در مجلس تصریح کرد: اجرای سیاست هایی برای از سرگیری فعالیت ها با حفظ پروتکل های بهداشتی با مقاومت جوامع روبرو شده و به یک دغدغه برای سیاستمداران تبدیل شده است‌. در این شرایط بالطبع منتقدان دولت ها پا به میدان گذاشته و با اتهام کم کاری و ناکارآمدی به دنبال پیمودن راهی برای رسیدن به قدرت هستند. سوء استفاده از شرایط سبب شده تا دولت ها نتوانند از تمام ظرفیت خود برای مقابله با این ویروس استفاده کنند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه با تاکید بر اینکه کشورها مرتبا تجارب خود را در مقابله با این ویروس به اشتراک می گذارند،‌ گفت: سیاست های دولت ایران نیز جدای از سیاست های سایر دولتمردان جهان نبوده است. سیاست ها و موقعیت دولت ایران را نیز می توان به چند مرحله تقسیم کرد. در همان ابتدا که دولت ایران مواردی از ابتلا شدن به این ویروس را اعلام کرد چه در داخل و چه در خارج با اتهاماتی از قبیل عدم شفافیت و انجام اقدامات جدی روبرو شد و این خط چه توسط رسانه های خارجی و چه توسط جریان های سیاسی در داخل ادامه یافت و حتی اصلاح طلبان نیز در ارتباط با عدم قرنطینه قم، دولت را متهم کردند.

این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: اما بعد از اینکه دولت هایی که خود مدعی و منتقد سیاست های دولت ایران بودند، با این ویروس مواجه شده و حتی آمار مرگ و مبتلایان آنان با وجود فرصت کافی برای اتخاذ تدابیر لازم از ایران پیشی گرفت، کم کم سکوت پیشه کردند. در داخل نیز با آغاز فعالیت ها مجددا انتقادها بالا گرفت و دولت به کم کاری و عدم کمک مالی به نیازمندان متهم شد.

میرزایی در پایان با تاکید بر اینکه دولت تمام تلاش خود را با بهره گیری از تجارب سایر کشورها برای بهبود اوضاع بکار گرفته است، تصریح کرد: به طور کلی می توان گفت که دولت عملکرد خوبی در مقابله با این ویروس داشته و در خط مقدم مقابله با این ویروس وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی قرار داشته و بقیه بخش ها نیز نقش کمکی داشته اند. چه در حوزه پیشگیری و چه در حوزه درمان، دولت کار اصلی را برعهده گرفته و سایر بخش ها نیز نقش مکمل داشته اند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی