تیتر امروز

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...
اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...

آمازون، گوگل و اپل به فرار مالیاتی متهم شدند

موسسه " فیر تکس" در گزارشی اعلام کرد شش شرکت بزرگ این کشور مالیاتی کمتر از رقم واقعی پرداخت کرده‌اند.

کد خبر: ۴۴۲۴۴
۱۱:۴۸ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از فورچون، بین سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ شرکت های" آمازون، اپل، فیس بوک، گوگل، مایکروسافت و نت فلیکس، با استفاده از استراتژی‌های فرار مالیاتی و شبکه شعبات خود در سراسر جهان توانسته اند ۱۵۵.۳ میلیارد دلار کمتر از رقم واقعی مالیات پرداخت کنند.

پاول موناگان، رئیس موسسه " فیر تکس" در همین رابطه گفت: چیزی که طبق قوانین ملی مالیاتی باید توسط این شرکت ها پرداخت می شده است کمتر از رقم پرداختی توسط این شرکت ها بود.

اتهامات جدید در شرایطی مطرح می شود که اخیرا آمریکا با فرانسه بر سر طرح مالیات دیجیتالی دچار اختلافات جدی شده است. فرانسه از جمله کشورهایی بوده که خواهان اعمال قوانین فرامرزی مالیات بر روی فعالیت شرکت‌های دیجیتالی شده است. این کشور هم‌چنین به آمریکا پیشنهاد داده است تا برای حل و فصل اختلافات مالیاتی به سازمان توسعه و همکاری اقتصادی رجوع شود.

گوگل در واکنش به این اتهامات با صدور بیانیه ای اعلام کرد در جهان امروز با نظام مالیاتی پیچیده، گوگل طبق قوانین عمل کرده و ۸۰ درصد مالیات بر درآمد خود را در داخل آمریکا پرداخت کرده است. با این حال این شرکت اعتراف کرده است که ۵۴ درصد کل درآمد آن در سال ۲۰۱۸ مربوط به فعالیت های خارج از آمریکا بوده و اکنون این سوال مطرح است که چرا گوگل ۸۰ درصد مالیات را روی ۴۶ درصد درآمدش پرداخت کرده است.

از سوی دیگر آمازون این اتهامات را " از اساس بی‌پایه" توصیف کرده است و افزوده که از سال ۲۰۱۰ تاکنون این کشور یک مالیات واقعی ۲۴ درصدی را روی سود خود پرداخت کرده است.

پیش تر برخی از دموکرات ها از جمله برنی سندرز، سناتور ایالت ورمونت و نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، شرکت آمازون را متهم به پرداخت مالیات پایین کرده بودند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی